REKAO SAM JOJ DA ĆU JE UBITI AKO ME OSTAVI: Edis Fetić priznao da je pretio Dragani Mitar i njenoj majci (VIDEO)

Ono što su svi čekali da vide večeras je "Trenutak istine" sa Minom Vrbaški i Edisom Fetićem. Prvi ko je imao prilike da pokaže i otkrije svoju stranu istine bio je Edo, koji je na prvo pitanje slagao. Nakon što je poligraf prepoznao da je ipak nasrtao fizički na ljubavnicu Draganu Mitar, usledilo je i drugo pitanje.

- Da li si ikada pretio Dragani da ćeš joj prerezati noge? - Fetić je priznao, što je poligraf prepoznao kao istinu.

- Da, rekao sam joj i da ću je pregaziti kolima, ali to je bila šala. Ja da sam to hteo, ja bih to i uradio - rekao je Edo.

- Bio je dok nije došao ulazak u Zadrugu. On se mojoj mami nije šaljivo izrazio, njoj je rekao da bi mi prerezao noge. Oni su vodili neki razgovor, neku diskusiju o životu i ne znam... Ona se uhvatila te rečenice, pozvala me je sutradan da pričamo. Kad je bila proslava 25 godina Pinka, to je za mene bilo razočarenje, tim udarcem u plakar, gde je udario u plakar, deca su prisustvovala toj raspravi. Slao si mi i poruke, o tome smo pričali i pisali. Meni si rekao tako - ispričala je Dragana.

- Šta se desilo te noći sa Zilhom? I da li si ti zapretio Draganinoj majci da ćeš joj prerezati noge? - upitao je Darko.

- Da, rekao sam to njenoj mami i ona mi je to sutradan prenela. Ja sam i rekao na poligrafu, rekao sam njoj i par puta tu da ću je ubiti ako me ostavi - dodao je Fetić.

- On je to rekao, a zna kakav sam problem imala sa bivšim mužem, ako se sprda, onda se sprda sa mnom, a ne sa mojom mamom, nije joj sigurno rekao u sprdnji. Moja mama se posle toga mnogo uznemirila, on je znao kakav sam haos imala. Poznajem ga najbolje i ovde, i napolju - istakla je Dragana.

- On je sam tražio poligraf, nemam pravo nikog da osuđujem, opet smo od Dragane Mitar dobili sve u zavijenoj formi, tačno je sve za pretnje. Sumnja glavna počinje do pitanja novinara, kada je ona počela da priča o svemu tome. Kada je ona ustala i na njegove upadice, ja sam tad rekla da se ukočila, zaledila, ona je ostavila prostora da se sumnja na takve stvari. Ja ne želim da osudim ovog čoveka, jer on sutra treba da izađe odavde, mi možemo da iznosimo svoje mišljenje, na osnovu svega što su oni pričali ovde. Ona je sama rekla da ima strah da izađe odavde, ako se ona ne izjasni da ili ne, ovaj čovek može biti okrivljen. Edo, ja nisam na tvojoj strani, ali ona mora da kaže, mi nismo bili sa tobom u autu, kad si imao ruku u gipsu. Ali u pabu da, ona je rekla da to nije bilo prvi put, na osnovu ovoga mi možemo da donosimo zaključke, ključ svega ovoga je u rukama Dragane Mitar - izjavila je Zorica Marković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.