VERENICA IMA POSEBNE ZAHTEVE: Sloba Radanović želi veliku tradicionalnu svadbu

Pevač Slobodan Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin navodno su sve bliži odlasku pred oltar. Oni već uveliko priprema svadbeno veselje - nedavno, viđeni su u jednom prestoničkom restoranu s prijateljima na ručku, tokom kojeg se, između ostalog, "servirala" i priča o venčanju, pišu domaći mediji.

Kako je istakao izvor koji se zatekao na licu mesta, Jelena i Sloba ne mogu da se dogovore o detaljima proslave, jer pevač želi klasičnu svadbu, dok se njegova izabranica zalaže da okupe najbliže prijatelje i naprave žurku.

- Sloba želi klasičnu srpsku, pravoslavnu, veliku svadbu, odnosno želi crkveno i opštinsko venčanje. Takođe, san mu je da njegova izabranica obuče venčanicu, ali se ona ne slaže s tim - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i objašnjava zbog čega pevačeva devojka ne želi da nosi belu haljinu.

- Jelena je već jednom nosila venčanicu i pokazalo se da nije imala sreće, pa zbog malera ne želi da ponavlja grešku - ispričao je izvor i dodao da devojka Slobe Radanovića svoju drugu svadbu zamišlja malo drugačije.

- Ona želi žurku za pamćenje i želi da se svi odlično provedu. Takođe, osim detalja u vezi sa proslavom, Slobi i njegovoj devojci je veoma važno da odrede datum svadbe. Za sada je izvesno da do kraja ove godine neće otići pred oltar jer nikuda ne žure. Dugo već žive zajedno i odavno se ponašaju kao da su u braku, a to je njima najvažnije. Deluju da su veoma zaljubljeni jedno u drugo - zaključio je on.

Izvor: Alo.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - Youtube/Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.