STALA NA PUT PROZIVKAMA: Ana Sević tužila Darka Lazića nakon izjave da je preljubnica i nemoralna žena?

Pevač Darko Lazić je pre nekoliko nedelja u jednom intervjuu, optužio bivšu suprugu Anu Sević za neverstvo u braku.

Darko je otkrio i da je "dugo ćutao i čekao da vidi dokle će to da ide", ali i da je na kraju zvao "ženinog ljubavnika".

Njegova bivša supruga, koja čeka drugo dete, nije se oglašavala ovim povodom, ali je zvala advokate... Ana je navodno tužila Lazića za klevetu, jer je "rešila da stane na put prozivkama i pokušajima da je bivši muž u medijima predstavi kao preljubnicu i nemoralnu ženu".

- Ana je u početku bila u šoku kada je čula po gradskim kuloarima da Darko o njoj govori na takav način, a onda je u novinama pročitala isto. Zvala ga je i pitala zbog čega to radi i zašto izmišlja, a on joj se kleo da to nikada nije izjavio i da novinari lažu. Uvek se sve završavalo na tome jer je on uspevao da je uveri da nikada ništa ružno ne bi rekao za nju - rekao je neimenovani izvor i dodao da je pevačica sve zaboravila i oprostila zbog stravične saobraćajke koju je preživeo:

- Nedavno je ponovo govorio o tome da je Anu uhvatio u prevari što je bila kap koja je prelila čašu. Opet je pokušao krivicu da svali na druge, ali bezuspešno, pa je Ana rešila da se s bivšim obračuna na sudu, a ne u medijima. Ana ulazi u peti mesec i stres joj ne treba, a još manje joj je potrebno da čita o sebi da je preljubnica i nemoralna žena.

Izvor: Alo.rs/Mondo.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još