LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTKRILA DA GLEDA ZADRUGU I OPLELA PO PEVAČICI: Anabela je loša majka, mislila sam da je cilj njenog ulaska bio da spreči Lunu da ima seks pred kamerama!

Sukobi koje svakodnevno gledamo u rijalitiju Zadruga, izbijaju zbog jedne, jedine osobe - Anabele Bukve.

To tvrdi glumica Lidija Vukićević koja redovno prati Pinkov rijaliti.

- Iz svega ima nešto da se nauči, pa i iz Zadruge. Imam dovoljno slobodnog vremena i zanimljivo mi je da gledam. Smatram da Anabela nije trebalo da ulazi u rijaliti, jer se pokazala kao loša majka! Žao mi je Lune - rekla je Lidija i dodala da je "ona kriva za sve, a ne Gagi koji se drogirao".

- Tačno! Onog trenutka kada majka poklekne, deca stradaju. Anabela je u nekoliko navrata pitala Gagija: 'Gde si bio kad je trebalo da se plati deci školovanje, kad je trebalo da se operišu...'? Ja nikad nisam pitala takve stvari bivšeg supruga! Sve sam preuzela na sebe onog trenutka kada sam se razvela. Nisam mu govorila: 'Uzmi sinove, moram na predstavu'. Vodila sam ih sa sobom! Nekad su bili iza scene, nekad u garderobi, nekad u publici, ali su bili stalno pored mene.

Glumici smeta i "iznošenje prljavog veša pred kamerama", a o Luninoj priči da je "dobila alopeciju zbog porodice" rekla:

- Te stvari se ne iznose javno. To mi je užasno! Mislila sam da je cilj Anabelinog ulaska u Zadrugu bio da spreči Lunu da ima se*s pred kamerama.Kad je rekla da je ušla u rijaliti da opere sebe, šokirala sam se! Kakva je to majka?! Luni tamo nisu potrebni ni otac ni majka, dovoljno su joj muka zadali u životu. Smatram da majka određuje sudbinu deteta. Porodica propada kada oslabi majka, a ne otac.

Izvor: Srbijadanas.com/N.P.
Foto: vukiceviclidija/Instagram

Pogledajte još