SIN ĆE SE ZVATI DUŠAN: Sloba Radanović priželjkuje naslednika

Slobodan Radanović sinoć je u jednom beogradskom restoranu proslavio 30. rođendan, a sve vreme je pored njega bila njegova buduća supruga Jelena Đuričanin.

Par će se ove godine zakleti na večnu ljubav, a pevač je sada istakao da datum o kojem se ranije pisalo u medijima nije prava informacija o tome kada će se venčanje održati jer Sloba i njegova izabranica još uvek nisu utvrdili datum.

- Ne znam kada će svadba, 19. septembar je izmišljen, to je neko lupio i sad se o tome priča. Nije tačno da će biti tada, normalno da želim da se Jelena i ja venčamo, ali o tom potom, videćemo. Jelena je osoba koja, kada uđe u prostoriju, svi je vide, ima harizmu, privlačnost, ali je pre svega mnogo dobar čovek, pažljiva, kada voli, voli nekako privrženo - rekao je pevač za "Blic".

On je otkrio i da njih dvoje ne rade na prinovi, ali da ne beže od roditeljstva, kao i da već znaju kako će se njihova beba zvati u slučaju da bude dečak.

- Nismo radili na prinovi, to je nešto što treba da se desi, spontano, kad god se desi, dobro je došlo. Svejedno mi je da li dečak ili devojčica, samo da je živo i zdravo. Ako budemo imali dečaka, zvaće se Dušan, po mom ocu - otkrio je pevač.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.