Eurobank tradicionalno generalni sponzor manifestacije "Noć knjige"

Regionalna manifestacija "Noć knjige" održaće se dvadeset drugi put po redu od 26. do 28. juna pod pokroviteljstvom Eurobanke.

Kao kompanija koja svoje društveno odgovorno poslovanje temelji na promociji obrazovanja i kulture, Eurobank godinama unazad podržava ovaj regionalni događaj, sa željom da popularizuje čitanje i približi knjige široj čitalačkoj publici.

Brinući o zdravlju čitalaca i zaposlenih, u skladu sa aktuelnom situacijom i sa ciljem da se izbegnu gužve, ovogodišnja manifestacija trajaće tri dana, a ljubitelji dobre knjige imaće priliku da u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, uz velike popuste, kupe svoje omiljene naslove na čak 60 lokacija u preko 30 gradova u Srbiji i regionu. Popusti će takođe važiti i za online kupovinu, putem sajtova izdavačke kuće Laguna i knjižare Delfi.

Manifestacija "Noć knjige" pokrenuta je 2009. godine i od tada je najposećeniji događaj koji promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga. Pored više od 50.000 naslova, posetioce i ove godine očekuju fantastični popusti, pokloni i promocije, kao i druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a knjižare će u petak i subotu biti otvorene od 09 do 23 sata, a u nedelju od 09 do 21 čas.

Podrška kulturi i obrazovanju jedan je od najvažnijih stubova korporativne društvene odgovornosti Eurobanke i razlog zbog kojeg je ova kompanija, već 17. put zaredom, generalni sponzor "Noći knjige".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još