MILICA DABOVIĆ ISKRENO O PRODAJI STVARI PREKO INTERNETA: Nemam platu kao samohrana majka, sin mi je na prvom mestu!

Košarkašica Milica Dabović nedavno je putem Instagrama počela da rasprodaje stvari, a nakon što je to podiglo veliku prašinu ona je odlučila da se oglasi tim povodom.

Harizmatična plavuša je u najnovijoj objavi priznala da joj je, kao samohranoj majci, novac i te kako potreban i da nema problem sa hejterskim komentarima.

- Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja! Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno... Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene...Voli vas vaša Mili - poručila je ona.

Podsetimo, Dabovićeva prodaje garderobu koja joj više nije potrebna, a na spisku su se našli najrazličitiji komadi - od obuće, preko modnih dodataka, do donjeg veša i čarapa.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: milica.dabovic.13/Instagram

Pogledajte još