JELENA JE NAJGORE PROŠLA: Sloba Radanović otkrio kako se on i njegova verenica osećaju nakon saobraćajne nezgode

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin imali su saobraćajnu nezgodu u Zemunu u noći između ponedeljka i utorka, 22. i 23. juna, a sa njima je u njegovom automobilu marke BMW bio i njihov prijatelj.

Sloba se oglasio i otkrio kako se nakon udesa osećaju on i Jelena, a onda progovorio i o tvrdnjama supruge vozača koji je izazvao udes - da je čovek zadobio teže povrede glave i kuka.

- Nisam hteo da dajem izjave za medije, jer sam smatrao da je ovo stvar nadležnih organa, ali pošto supruga vozača, koja uopšte i nije bila prisutna na licu mesta daje neistinitu izjavu, zato se oglašavam. Na mestu udesa bilo je preko 20 svedoka i svi su videli šta se dogodilo i spremni su da svedoče. Takođe, svi smo zadobili lake telesne povrede, a od nas četvoro, Jelena je najviše ugruvana. Na mestu odakle je vozač izleteo, jasno stoji znak STOP, na koji se nije zaustavio, nego je proleteo. Uostalom, policija ce tačno utvrditi šta se dogodilo i kojom sam se ja brzinom kretao, tako da me ne zanimaju izmišljene izjave ljudi koji tu nisu bili. Hvala Bogu da smo svi dobro i da niko nema teže povrede, pa ni dotični gospodin - rekao je pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - Youtube/Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.