KEC NA JEDANAEST: Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević ponovo zajedno na K1 televiziji

Popularni voditeljski par Aleksandra Jeftanović Švraka i Boško Jakovljević nova su lica K1 televizije, na kojoj ćemo ih uživo gledati u emisiji "Kec na jedanaest" svakog radnog dana od 11 do 13 časova.

Kao i sve druge emisije na K1 televiziji, i ovaj format pomera granice. U pitanju je originalan koncept kasnog jutarnjeg programa idealan za prvu (ili drugu) jutarnju kafu.

Posle 25 godina iskustva u radu na televizijama, Boško i Aleksandra po prvi put kreiraju emisiju sa temama koje su za njih zanimljive i važne. O njima će razmenjivati poglede i mišljenja sa brojnim gostima u studiju iz različitih sfera javnog života. "Kec na jedanaest" počinje taman na vreme da se posle servisnih i dnevno-informativnih sadržaja opustite i uz domaće i svetske muzičke numere, koje se izvode uživo.

- Dugo sam čekao da ponudim svoje bogato iskustvo kao voditelj i kao autor i da uz Aleksandru i fenomenalne produkcijske uslove sve to predstavim gledaocima u emisiji "Kec na jedanaest". Posebnu čar našem programu dodaje bend, jer kroz muziku koju biramo upravo i prenosimo ono što mislimo - izjavljuje Boško.

Ni Aleksandra ne krije entuzijazam zbog novog projekta sa kolegom kog toliko dobro poznaje.

- Iza ove naše saradnje stoji veliko prijateljstvo. Najviše mi prija da radim sa ljudima koje volim, odlično se zabavljamo od početka do kraja. Posle dužeg vremena imam priliku da kreiram program u kojem uživam u svakom trenutku.

Boško Jakovljević je već godinama jedno od najpoznatijih lica iz javnog života Srbije. Na naše ekrane je prvi put ukoračio sa beogradskih modnih pista. Svoj šarm je zatim iskazao i kao voditelj koji je, zbog svoje autentičnosti i duhovitosti, vrlo brzo postao omiljen među publikom.

Aleksandra Jeftanović Švraka jedna je od naših najatraktivnijih TV voditeljki. Svojim osmehom i gracioznošću krasila je neke od najgledanijih emisija. Zbog privatnih obaveza napravila je pauzu u radu na televiziji, a trenutno je u potpunosti posvećena ovom novom angažmanu.

"Kec na jedanaest" možete pratiti svakim radnim danom od 11 do 13 časova samo na televiziji K1 (pozicije Telekom 11, Supernova 20 i Orion 12). Tu smo da vam ulepšamo dan i donesemo pozitivnu energiju!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ljubica says

    Boško i Aleksandra,super ste-informisani,kulturni,vedri , uz a svakog po nešto kao i bend.Super osmišljeno.Sretno

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.