POBESNELA ZBOG RASKIDA: Maja Marinković ščepala Janjuša za gušu (VIDEO)

U toku suđenja Ivane Šopić i Stefana Karića, uključili su se i ostali zadrugari kao porota. Karić je imao raspravu sa Ivanom, tokom koje se pravdala o napadu na Marka Janjuševića Janjuša, a onda je ona imala jedno intrigantno pitanje.

- Juče je rekla najveći detalj o odnosu i ja je pitam malo pre, ona mi kaže da je sve zbog mene to rekla. Kao nije napadala, da je htela imala bi seks, ja je pitam što je čovek otišao na trosed, ona tu skočila - rekao je Karić.

- Zašto si ti otišao od mene iz kreveta? Evo ti reci - upitala je Ivana Janjuša.

- Da, tad si bila pijana, non-stop si mi bila nad glavom i nešto si mi pričala, tako je bilo otprilike i ja sam otišao, nešto si mi pričala. Nisi me skidala, nisam to ni rekao, stvarno nije došlo do toga da bude seksa - rekao je Janjuš.

Ermina Pašović i Maja Marinković došle su u ozbiljan sukob zbog provokacija, te je došlo do haotične svađe. Marinkovićeva je pretila Ermini, a onda ju je Pašovićeva pljunula u facu.

- Ti njoj dobacuješ da je dete gleda, bolesnice jedna! - odbrusio je Janjuš Maji.

Nakon što je Maja napravila haos zbog svađe sa Erminom, ona je izletela za ljubavnikom Markom Janjuševićem Janjušem kako bi mu se dodatno osvetila zbog toga što nije reagovao tokom suđenja.

- Što nisi odgovorio? Šta je nebitno? Što joj nisi odgovorio, a ja treba da ćutim zbog tvojih postupaka! - urlala je Maja dok je tukla svog ljubavnika.

- Majo, ja znam šta radim, ali nema potrebe da me ponižavaš! Meni je svakako pakao! - odbrusio je Janjuš.

- Završili smo! Nema tebi pomoći, skloni se od mene - odbrusio je Janjuš.

- Nemoj da me provociraš, umukni više! - urlala je Maja.

- Ena, oprosti mu, ovo mu je najveća kazna, što je morao da trpi ovu - dobacila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još