MOLIM SE DA SVI OZDRAVE: Novak Đoković pokajao se zbog organizacije humanitarnog teniskog turnira (FOTO)

Danas je u domaćim i svetskim medijima odjeknula vest da su najbolji teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena zaraženi koronavirusom.

Popularni Nole putem društvene mreže Instagram obratio se javnosti otvorenim pismom u kome ističe žaljenje zbog širenja zaraze na humanitarnom teniskom turniru koji je organizovao.

- Pozdrav svima. Vratili smo se u Beograd. Pozitivan sam na Kovid-19 kao i Jelena. Testovi dece su negativni. Ostaćemo u samoizolaciji sledećih 14 dana i ponovićemo testiranje za pet dana. Jako mi je žao što je naš turnir naneo štetu. Sve što smo ja i organizatori radili proteklih nekoliko meseci bilo je čistog srca i iskrenih namera. Verovali smo da je turnir prošao sve zdravstvene protokole i zdravlje našeg regiona delovalo je dobro. Nismo bili u pravu i bilo je prerano. Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na turniru molim vas da se testirate i distancirate. Ostatak turnira je otkazan. Molim se da se svi u potpunosti oporave - napisao je Novak.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još