PRETVORILA SAM SE U BOLESNICU: Maja Marinković pretila Janjušu da će ga ubiti jer je ostavlja kad je najteže (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući organizovana emisija "Stari zadrugari pitaju", a tom prilikom su učesnici rijalitija imali su prilike da na osnovu pitanja starih cimera naslute kakvo mišljenje o njima vlada napolju.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su se po ko zna koji put uverili u to da napolju niko ne podržava ovu aferu, kao i da su svojim postupcima povredili mnoge.

- Kada si videla da Janjuš tokom svojih uspomena mnogo pati za svojom porodicom, da li si konačno shvatila da ti tu nije mesto - glasilo je pitanje izbačenog Mlađe Jovanovića upućeno Maji.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, naravno da sam videla da Janjušu mnogo fali njegovo dete, svi mi se rastužimo kada vidimo svoju porodicu. Ne pravdam sebe što sam ušla u sve to, ja sam neko ko može da prihvati svačiji sud, ne kažem da sam uradila nešto ispravno. Kada sam videla da nikuda ne vodi Janjušev i moj odnos, ja sam takva, ne mogu da lažem, priznala sam sve, moja emocija je jača od razuma. Pričala sam kod Drveta da ne mogu da se udaljim od njega. Svađali smo se jer je pokrenuta tema u vezi sa Ivaninim i njenim odnosom, nisam znala da se sve to tako dešavalo, ja tako odreagujem, ja sam temperamentna. Ipak, to jeste njegova prošlost, ja možda nemam pravo da reagujem - objasnila je Maja.

Mlađa Jovanović imao je pitanje i za Janjuša i glasilo je: "Posle uspomena i silnih suza, da li bi se vratio ženi i Kruni kada bi imao priliku?".

Za Janjuševića je pitanje imao i Rade Lazić.

- Jaki, zašto čovek koji ima dva metra samosažaljeva sebe zbog stvari koje je uradio? Ako shvataš da si pogrešio, zašto se ne udaljiš od Maje i spasiš svoje dostojanstvo? - pitao je Lazić.

- Pravo si pitanje postavio. Više ništa ne može da se spasi, to je činjenica, to je realno, znaš i sam otprilike. Najbolje vreme da se rešavaju neke stvari je kada se izađe, to je moj stav. Pozdravljam te, vidimo se kada izađem. Kada sam ovoliko sebe uništavao, izdržaću još malo, pa ću rešiti kada izađem - rekao je Janjuš.

- Da li svesna koliko si porodicu ponizila i da si postala jedna od najomraženijih osoba u narodu, da si od Maje Istine, postala Maja Kadar i najomraženija osoba u rijalitiju? - glasilo je pitanje Radeta Lazića za Maju Marinković.

Zatim su Maja i Janjuš započeli svađu u pabu, a tu je bio i Nikola Orozović i Branislav Radonić Brendon.

Ljubavnici su nastavili sa žestokom svađom i prepucavanjem, a kada je Janjuš Maji opsovao majku, ona mu je uzvratila i u lice mu prosula sok.

- Dokle, Majo? Dokle? Svaki dan... Dokle ovo blamiranje svaki dan? - govorio je Janjuš.

- Ja ne želim ovo, ne znam šta se dešava sa tobom - uzratila je Maja.

- Sa mnom? Poslednjih 25 dana praviš sr*nja... Nije dan prošao da nisi napravila sr*nje... - prebacivao je bivši košarkaš.

Janjuš je zatim otišao u spavaću sobu kako bi odmorio, a Maja je krenula za njim i insistirala da joj kaže na čemu su.

- Napraviću haos, da li si svestan toga? Pričaš sa ovom k*rvetinom koja je danas dovela do ovoga. Tebe boli k*rac za mene. Idi vrati se u pab, neću da pravim scene ovde - prebacivala je Marinkovićeva dok ih je Ermina posmatrala sa svog kreveta.

Maja je zatim u dnevnoj sobi plakala, urlala, povraćala i ispitivala Janjuša na čemu su.

- Na čemu smo ti i ja? Doveo si me do stanja da budem tu kao bolesnica. Vidi kako si hladan! Kada je tebi bilo loše, ja sam te zagrlila. Kao da voliš ovo... Ti si sadista, to je onaj što voli da muči druge ljude - govorila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još