TAKI MARINKOVIĆ NIKAD OŠTRIJI PREMA ĆERKI I LJUBAVNIKU: Janjušu mogu samo popa da platim, Maja je ista Luna Đogani!

Otac Maje Marinković, Taki, komentarisao aktuelna zbivanja u rijaliti programu "Zadruga". Na emotivan način, Taki je rekao kako mu nije lako da gleda svoju naslednicu kao ljubavnicu, kao i da smatra da je ona izmanipulisana od strane oženjenog zadrugara Marka Janjuševića Janjuša. Taki je istakao i kako smatra da od veze Maje i Janjuša van rijalitija - nema ništa!

- Pravo da vam kažem, ja sam utrnuo što bi naše bake rekle. Od Maje i Janjuša neće biti ništa, vidim da se on ograđuje, vidim da je pričao Ivani Šopić isto što i Maji. On igra igru. Nije njemu Maja rasturila brak, nego Ivana Šopić. I on ima ćerku kod kuće, da li on misli da neće Bog to da mu vrati? Imaš žensko dete, a lažeš, mažeš - rekao je Taki.

U jednom od razgovora Maje i Janjuša bilo je i priče o njegovom vozačkom ispitu, kao i ko će da plati polaganje istog. Čak se spominjao i Taki koji je istakao kako Janjušu može da plati samo popa.

- Ja mogu samo da mu platim popa, kakav vozački ispit da mu ja platim?! Šta je radio čovek 35 godina, pa sad nema položen vozači ispit. On je čovek promašio svet. On živi neki svoj život. Samo neka mu je daleko lepa kuća. On gleda snimak svoje ćerke, ona govori: "Tata, volim te" i on ništa. On ide posle toga i grli i ljubi Maju, ja to ne mogu da skontam šta se dešava. Ja mislim da on igra igru. On je samoživ čovek. Ja ovo pričam kao roditelj. On Kariću kao najbolji prijatelj, a ovamo sa Ivanom Šopić! On je tvoj prijatelj, skloni se od te devojke. On niti je prijatelj, niti je muž, niti je otac. On je najobičnija sprdačina. Maja se samo izblamirala - priča Taki.

Majin otac je stava da Janjušević neće imati hrabrosti da mu priđe po izlasku iz rijalitija, a onda je istakao i kako svojoj ćerki ne želi da pravi probleme.

- Šta da mu kažem kad ga sretnem? Rekao bih mu: "Beži od mene bre klošarčino u p*zdu materinu!", gde on sme meni da priđe. Ovako samo mogu ćerki da napravim problem. To ne dolazi u obzir, to ne priliči meni, da dolazi policija... Samo bih naškodio svom detetu ako bih neku glupost uradio - kaže Taki.

Maja Marinković priznala je aferu sa oženjenim zadrugarom, a njen otac smatra da je to uradila jer više istinu nije mogla da drži u sebi, pa je zatim uporedio sa cimerkom iz Bele kuće Lunom Đogani koja je u prvoj "Zadrugi" bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem, tada oženjenim, pevačem.

- Luna i Maja? Pa, iste su... Iste su. On je napravio budale od Maje i Ivane. Evo i Anu Korać je hteo. Mada je Ana Korać prošla sito i rešeto. On je i nju hteo, ali nije mogao, pa je pobegao preko ograde. Maja više nije mogla da izdrži i ona je sve priznala. Krivo mi je, teško mi je, ali tako je - kaže Marinković.

Izvor: Alo.rs/Pink.rs
Foto: majamarinkovic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Branka says

    Taki Marinkovic bolje da vaspita dete svoje koje jenemoralno a ne da spominje drugu decu sramota nije Janjus Maju silio vec je ona dolazila svaki put kad je pijan .Tako da GosnTaki vaspitaj cerku da bude normalna sramoto i ti tudje cerke placas da ti zaradjuju sve se vraca

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.