STRAŠNO JE ŠTA RADE MOM SINU: Dijana Đoković očajna zbog napada svetskih medija na Novaka

Nakon što su Novak i Jelena Đoković objavili da su pozitivni na koronavirus, kako srpska, tako i svetska javnost se zabrinula, zapravo onaj deo koji našeg tenisera doživljava kao sportskog heroja. Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković za "Blic" kaže da se Novak i Jelena osećaju dobro iako su im testovi pozitivni na Covid 19.

- Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki "repovi" korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi - kaže Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

- Mi smo se testirali jer smo bili tamo ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Dijanu smo pitali i kako komentariše napade svetskih medija na Novaka zbog organizovanja turnira, čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje koronavirusa.

- Strašno je i prestrašno to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - zaključila je Đokovićeva majka.

Izvor: Blic.rs
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.