ONA MENE UBIJA: Marko Janjušević Janjuš očajan zbog ljubavnih problema sa Majom Marinković (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš bio je gost na radiju "Amnezija", a voditelj Bora Santana hteo je da ga upita o skandalu koji je doživeo sa Majom Marinković prošle noći tokom emisije "Stari zadrugari pitaju".

- Da l' sam bolje, malo jesam, ali biću kada izađem, kada budem video Krunu. Jeste mi teško, ali eto... Posle svega, snimaka i kada sam video šta sam izgubio, hteo sam da spustimo loptu i da izađemo bar malo normalni. Ja sam svestan da sam izgubio. Znam ja odlično i šta i kako je i šta sam priredio, to me najviše i boli. Ja nosim to, ali bar ćutim, ako me razumeš šta hoću da ti kažem. Noćas isto svađa, ja ni ne volim da se svađam sa ženom, onda i psujem, a tad se baš i nerviram. Govorio sam joj svaki dan da ne pravi scene, da ne komentariše, ja jesam depresivan zbog svojih razloga, nikad nisam ovakav bio. Teško mi je svaki dan, jedva čekam da izađem - ispričao je Janjuš.

- Gde ćeš otići prvo? - upitao je Bora.

- Ne znam, voleo bih da me sačeka Kruna, bar da je vidim tu noć, da vidim šta i kako, da mogu da provedem dan sa njom, pa posle da vidim šta i kako. Ja sam objasnio da je tu mnogo zajedničkih ljudi, ja sam sa svima super, ja ne znam šta se dešava. Ja sam Maji rekao da samo bude normalna, da ne komentariše. Ona me ubija za svaku sitnicu, kad god je normalna, ja sam normalan, ja sam veliki ulog stavio, može da ima bar malo razumevanja, ali nema - pričao je on.

Janjuš je potom objasnio u kakvom je odnosu sa Majom, te je dodao da bi prvo voleo da izađe napolje i da vidi kakva je situacija.

- Za njih postoji samo Ena i niko više, oni će uvek biti na njenoj strani - rekao je košarkaš o svojoj porodici.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još