USLOVI SU BILI SUPER, HRANA NIKAD BOLJA: Tijana Ajfon otkrila kako su joj protekli zatvorski dani

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jutros je izašla iz zatvora u Bijeljini gde je od kraja maja boravila, nakon hapšenja zbog prostitucije, a sada se za "Blic" oglasila i šokirala.

- Uslovi su mi bili fenomenalni i zahvaljujem se ljudima iz KPZ Biljeljina koji su bili predobri prema meni. Hrana je bila super, čita mi je bila soba, bila sam sama u njoj. Imala sam dovoljno vremena da presaberem u glavi i da shvatim ko mi je ko i ko je šta - započela je Tijana i dodala da ne misli da joj je neko namestio hapšenje.

- Ne mislim da je iko ikoga tamo nameštao, niti da je bilo bilo kakve nameštaljke. Smatram da sam koleteralna šteta i da je to moglo da mi se desio u Beogradu da odem na žurku. Kao što sam ovde bila pozvana na žurku, ne na nešto drugo.

Navodilo se da su na žurki bile i orgije, a Tijana tvrdi suprotno, te da je to bila samo zabava na koju je bila pozvana.

- Da su bile orgije, zašto nas policija nije uhvatila na delu. To je bila samo zabava i žurka sa muzikom. Ovo mi je jedna velika škola. Naučila sam mnogo i nastaviću svoj život gde sam stala. Uopšte se ne bojim, ne stidim se ničega, ništa strašno nisam uradila. Posvetiću se salonu koji sam nedavno otvorila.

Očigledno je da je Tijana bila i te kako svesna bruke i sramote koju je priredila svojim najbližima, pa je u zatvoru, kako sama ističe, najviše brinula o ugledu svoje majke koja je inače vaspitačica.

- Moja majka je najbolja vaspitačica u opštini, radi već 35 godina tamo i meni je samo bio problem da li će ona naići na osudu ljudi, ali danas sam je čula posle mesec dana i bilo je baš emotivno i rekla mi je da nije ljuta, dam sam ja njeno dete i da ona zna kakav sam čovek - završila je Tijana.

Podsećamo, starleta Tijana Ajfon uhapšena je krajem maja kod Bijeljine, pokušavajući da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku, a tim advokata Stevanović joj je pomogao da se nađe na slobodi.

Izvor: Blic.rs
Foto: ticamaksimovic/Instagram

Pogledajte još