Anđelka Prpić iskreno o svojim dečijim mukama na televiziji Kazbuka danas u 14.30 časova

Jedna od naših najduhovitijih glumica Anđelka Prpić danas gostuje u emisiji "Ćaskalica" na dečijoj televiziji Kazbuka. U ovom serijalu poznate ličnosti pričaju o svom detinjstvu i otkrivaju gledaocima
koliko su oni ustvari i dalje deca.

Na beskrajno šarmantan način Anđelka nas vraća u svoj rodni Požarevac i vodi kroz brojne avanuture koje je tamo doživela kao dete. Sa nama deli i u mnoge zabavne priče u kojima se baš i nije pokazala u najboljem svetlu. Priznaje i po čemu se kao najmlađa izdvajala od drugih, uz šaljiv komentar: "A možda i zbog klempavih ušiju, šta ja znam". Uvek zanimljiva i originalna, daje i nekoliko neprocenljivih saveta gledaocima, a malo je i zapevala.

Pojačanje u emisiji je njen sin Jakša, koji nam i otkriva da li njegova mama danas ume da pomogne sa domaćim zadacima.

Sa poznatima u Ćaskalici ćaska naš voditelj, devetogodišnji dečak Pavle, što serijalu daje posebnu iskrenost i autentičnost. Svoje tajne, snove i nezgode iz detinjstva do sada su, između ostalih, sa njim podelile i glumice Brankica Sebastijanović i Maja Mandžuka, karatistkinja Tanja Petrović, glumac Slobodan Stefanović, TV lice Marija Veljković. Ove epizode dostupne su na Kazbukinom YouTube kanalu, a televiziju možete pratiti na pozicijama 120 – Telekom, 199 – Supernova i 13 – Orion.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još