Borac ponovo tužio Zvezdu

Počeo je prelazni rok, pa pojedini igrači pokušavaju da reše status i postanu slobodni, a što se tiče klubova pojedini sporovi čekaju epilog.

Najupečatljivija je nova tužba Borca, koji potražuje od Crvene zvezde već duži period novac na ime obeštećenja za Darka Lazovića i Marka Mugošu. Čačani su do sada naplatili „siću“ i nisu hteli da više čekaju obećanja sa „Marakane“, prenosi „Sport“.

Crveno-beli imaju potraživanja i od igrača Marka Blažića, koji je zatražio raskid na štetu kluba, dok je reprezentativac Čada i član Metalca Misdongard Betoligar odlučio da zatraži određeni novac, koji nije dobio dok je bio u Ljutice Bogdana.

Na tapetu je i Čukarički. „Brđani“ imaju obaveze prema igračima Aleksandru Tirnaniću i Aleksandru Živanoviću. Zahtev za dug podneo je drugi put bivši šef stručnog štaba Aleksandar Jović.

- Obećano mi je do nedelje i znaće se moj status što se tiče Čukaričkog tiče - kaže Živanović. Ako slučajno ne budem više član kluba, najverovatnije ću nastaviti karijeru u Nemačkoj, Azerbejdžanu ili Austriji.

Postoji spor između Metalca i OFK Beograda, a klub iz Gornjeg Milanovca smatra da na Karaburmi odugovlače sa ispunjenjem potpisanog ugovora.

Tročlana komisija, na čelu sa predsednikom Radetom Petrovićem saslušala je sve strane, održana je rasprava oko svih slučajeva i na kraju su od pojedinaca zatražili dodatnu dokumentaciju. Odluke treba da uslede posle novih konsultacija članova (svi pravnici) na narednom sastanku, koji će biti održan najkasnije do petka.

Partizan da plati lomljenje stolica

Prvi put se pojavio nesvakidašnji spor ispred članova Arbitražne komisije. Vojvodina traži od Partizana, da klub iz Humske plati polomljene stolice (oko 250) koje su uništili navijači crno-belih, posle derbi megdana u Novom Sadu.

Konačan rasplet biće svakako zanimljiv.

Nerealan dogovor

Talentovani omladinski reprezentativac Đorđe Despotović podneo je zahtev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, ali u utoraknjegov spor sa klubom nije rešavan.

Sve je odloženo za narednu nedelju, zbog pokušaja da dve strane iskoriste vakum i eventualno pronađu rešenje. Ipak, dogovor je nerealan i reč će da imaju sudije.

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još