SRBIJA NA DLANU: ADA MALL – zelena oaza šopinga i zabave za celu porodicu

BEOGRADSKA BAJKA USRED LETA

Leto u Beogradu nudi širok spektar mogućnosti, a tržni centri su uvek bili neizostavna destinacija kade je provđenje vremena u pitanju. Još ukoliko se tržni centri svojom ponudom i izgledom izdvajaju i nalaze blizu aktivnih odmarališta, jasno je gde ćete biti ovog leta.

Okružen prirodom i glavnim saobraćajnicama, pozicioniran preko puta Ade Ciganlije, Ada Mall, na 35.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora savršeno se uklapa u okruženje nesvakidašnjim izgledom, jedinstvenim arhitektonskim rešenjima i standardima zelene gradnje. Za kratko vreme osvojio je srca Beograđana i postao jedan od simbola prestonice.

Velika količina dnevnog svetla, prostranost centralnih koridora, prirodni materijali u kombinaciji stakla i gipsa, prekriveni vertikalnim drvenim elementima, zelenim zidovima, terasama i vrtovima sa preko 100 lokala najatraktivnijih zakupaca na tržištu definitivno je postavio nove standarde u regionu, a sve pod imenom prestižne kompanije GTC Srbija, koja je gradila ovaj objekat. Ada Mall promenio je jedan od najprometnijih delova grada, ujedno predstavljajući odabrane domaće i strane brendove. Beograd je dobio novo mesto susreta za sve one koji žele drugačije šoping iskustvo ili prestižan prostor za svoju novu kolekciju.


Za nešto više od godinu dana, nametnuo se kao šoping destinacija za celu porodicu, zelena oaza sa širokim terasama sa kojih se prostire božanstven pogled na omiljeno izletište Beograđana, Adu Ciganliju, i Most na Adi. Može se pohvaliti i jedinstvenom ponudom brendova iz oblasti mode, kozmetike, bele tehnike i drugih. ADA MALL iskustvo ovog leta postaće bogatije za jedan od najmoderniji muliplex bioskopa u Srbiji sa nekoliko opremljenih sala koje su poslednja reč tehnike. Reč je o prestižnom nemačkom lancu CINESTAR koga od konkurencije razlikuje i originalna programska politika. U toku je izgradnja pasarele koja će pešacima omogućiti bezbedniji prelaz Radničke ulice ali i direktan pristup ADA MALL-u. Sa prvim danima ove jeseni u planu je otvaranje velike igraonice koja će najmlađim stanovnicima Opštine Čukarica i njihovim roditeljima dodatno začiniti slobodno vreme. Uz animatore i glumce, zabava u ADA MALL-u biće podignuta na viši nivo.

Šta sve možete da radite kad dođete u Ada mall?

Prostran parking na 3 nivoa i dva ulaska u garažu omogućiće vam da bezbedno ostavite svoje vozilo dok uživate u čarima centra. Ako ste ljubitelj rekreacije i želite da uputpunite svoj dan nekom aktivnosti, ispred Ada mall-a možete iznajmiti biciklo ili električne trotinete i provozati se krug oko Ada Ciganlije. Tokom letnjih meseci, na centralnoj terasi očekuju vas časovi joge i pozdrav suncu uz najlepši pogled na grad. A onda kada nakon svega toga uđete u centar, očekuje vas super shopping i mesta za relaksaciju i odmor. Svoju dnevnu potrebu za namirnicima možete obaviti u Maxi supermarketu koji ima odličan izbor. Ada mall je Pet friendly centar, tako da sve šta radite od kupovine do relaksacije ne morate da se odvajati od svog ljubimca.

Premium šoping ponuda Ada mall-a uključuje jedan od najvećih sportskih izbora koji u asortimanu ima brendove kao što su Nike, Adidas, Asics, Under Armor, Converse, Puma, Reebok, Speedo, velike dizajnere robnih marki kao što su Guess, Replay, Tommy Jeans, Desigual, Superdry, Levis, Liu Jo, jedinstvenih kozmetičkih radnji kao što jedina na ovim prostorima - Khiels ', nekoliko cool izdanja za beogradsko tržište, kao što su Bodi Shop, Lindex, Starbucks. Najveći izbor u gradu trendi clustera House-a , Cropp, Sinsay, Mohito i Reserved na jednom mestu, butike idomaćih dizajnera i premium brendova kao što su Balašević, Legend, Andrjević, Zlatarna Celje i mnogi drugi. Opsežni izbor igračaka za decu u savremenom konceptu Pertini prodavnice, kao i kompletan segment dečije odeće i akcesoara u JungleBaby, Monsoon Kids, Maison Marasil itd. Tu su i poznati svetski brendovi poput H&M, LC Waikiki, CCC za sve one koji prate trendove. Prostrani ugostiteljski objekti i gurmanski izbor, panoramski kafići, uskoro otvoren bioskop sa VIP salama i još mnogo toga možete naći na adresi Radnička 9.

Ada mall je centar koji nudi kompletan ugođaj shoppingai jedinstveno iskustvo. Velika centralna terasa na trećem spratu je glavno mesto okupljanja za provođenje prijatnog vremena, najlepšim pogledom na grad i zalascima sunca koji se prepričavaju. Sve šta vam treba nalazi se na jednom mestu.

Zašto Ada mall?

Ada mall ima slogan – Mesto susreta. Mesto susreta za sve generacije. Takođe, kampanje Ada mall-a glase – Različit kao ti – jer centar to i jeste. Drugačiji, moderan, eco nastrojen, savremen i u korak sa trendovima, inovacijama i svim zanimljivostima iz sveta retail-a i marketinga koje nudi svojim posetiocima i potrošačima.

Ako se pitate zbog čega ovog leta treba dati prednost ADA MALL-u a ne nekom drugom šoping centru, odgovor je više nego očigledan. Budući da će veliku broj Beograđana najtoplije godišnje doba ovog puta provesti upravo na Adi Ciganliji, pauze od sunčanja i kupanja možete prekratiti kratkim šoping izletima, pićem ili ručkom u jednom od kafea i restorana iz njihove bogate ponude. Ono po čemu ćete posebno pamtiti i ovo leto jeste veliki izbor poklona za kupovine u njihovim radnjama a šuška se da se pripremaju i zanimljive nagradne igre potpuno novi pristup potrošaču. Vidimo se u Ada mall-u, Radnička 9.

*Ada mall vrlo odgovorno pristupa celoj situaciji i preporukama nadležnih organa vezanoj za virus i sve neophodne mere su preduzete i rednovno se sporovode kako bi se posetioci i kupci centra osećali pre svega bezbedno i sa jednom jasnom poslatom porukom da je Ada mall mesto sigurne kupovine.

Za više informacija i aktuelne akcije pratite Ada mall na društvenim mrežama:

Instagram: www.instagram.com/adamallshoppingcenter/

Facebook: www.facebook.com/adamallshoppingcenter

Kroz projekat Srbija na dlanu, redakcija nadlanu.com portala će do kraja leta predstaviti i ispratiti zanimljiva dešavanja i sugerisati šta posetiti u Beogradu i Novom Sadu, u našim banjama i na našim planinama. Sve na jednom mestu možete pogledati ovde.

Pokrovitelj beogradskog serijala je Ada Mall Shopping Center.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još