ČITAV NIZ KAZNI I OGRANIČENJA: Šta čeka Romanu Panić po izlasku iz pritvora zbog pljačke?!

Domaći mediji preneli su jutros pisanje australijskih kolega o tome kako je pevačica Romana Panić lišena slobode s agentom za nekretnine Filipom M. Oni su nelegalno postavili kamere i prikupili bankovne podatke 35 osoba i 23.000 dolara.

Kako su strani mediji preneli, Filip M. je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana P. za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor - Filip M. 14 meseci, Romana P. 12. meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca.

Australijski izvor je za "Kurir" otkrio kakva bi zakonska procedura mogla da sačeka Romanu po isteku zatvorske kazne, odnosno početku uslovne.

Kako ovaj list prenosi, pevačicu čeka deportacija, zabrana ulaska u Australiju, ali i obavezno vraćanje duga.

- Kada izađe iz zatvora, moraće da ide jednom nedeljno u policiju da se javlja narednih devet meseci. Ne sme nigde da putuje niti da izađe van Kvinslenda. Kada istekne kazna, policija će je deportovati u Srbiju i biće joj trajno zabranjen ulazak u Australiju. Samim tim, posle će imati problema i bilo gde drugde da putuje, na SAD i Kanadu može da zaboravi. To se zove community service, što znači da će morati da radi za državu. Kao dobrotvorni rad - da čisti javne površine, farba klupe u parku, čisti i briše grafite... Tu dnevnica nije velika i teško da će za devet meseci uspeti da vrati taj dug - rekao je izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: romana_panic/Instagram

Pogledajte još