ČAST MI JE ŠTO SAM SA ĐOKOVIĆEM DELIO ISTI VAZDUH: Andrija Milošević saopštio rezultate testiranja na koronavirus (FOTO)

Proteklih dana glavna vest u domaćim i svetskim medijima je humanitarni teniski turnir "Adria Tour" koji je organizovao Novak Đoković, a na kome je došlo do širenja zaraze koronavirusom.

Među obolelima su se našli srpski teniser Viktor Troicki i njegova trudna supruga Aleksandra, kao i najbolji teniser sveta i njegova izabranica Jelena Đoković.

Veliki broj poznatih ličnosti koji je posetio turnir u Beogradu i bio u kontaktu sa porodicom Đoković, odlučio se na testiranje.

Glumac Andrija Milošević putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram obratio se danas javnosti informacijom da se testirao na koronavirus i da je negativan.

- Čast mi je što sam sa tobom Đokoviću delio isti vazdušni prostor. Znaš i sam da pravi ljudi, iskreni, u vremenu laži i kukavičluka trpe najviše, zato sam uz tebe brate. Testirao sam se i nalaz je negativan. Ljudima koji su zaraženi, želim brz oporavak - napisao je Milošević pokraj zajedničke fotografije sa Novakom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još