fbpx

Speedy J

Techno ritam koji obara, kakav retko imamo prilike da čujemo u poslednje vreme na ovim prostorima.
U SKC ulazimo pola sata posle ponoći, a sačekuje nas poluprazna sala i Mark Wee za miksetama. Ovog momka ili volite ili ne. Do tog zaključka smo došli i pričajući s publikom. Nama je ovog puta odlično legao njegov set, sasvim dobar uvod. Kako je vreme prolazilo SKC je bivao sve popunjeniji, da bi oko 01.30, kada se pojavio Speedy J, sala bila puna.
Glavni deo žurke počinje. Speedy je iskusan DJ - tokom karijere nastupao je na brojnim festivalima, a njegove setove karakteriše, pre svega, velika energija, u to smo se i uverili. Prvih sat vremena   proveo je zagrevajući se. Nešto sporiji početak bio je samo priprema za ono što je usledilo.
Speedy dodaje gas, ubrzava ritam i stvari dolaze na svoje mesto. Odličan techno zvuk, dobro sklopljen set u kome je svaka numera imala pravo mesto, nije bilo iskakanja. Moramo reći da smo imali tu "čast" da prisustvujemo sceni koja se retko viđa, čak i na ovim prostorima. U sred seta ugledali smo momka koji se popeo za DJ pult, zagrlio ga, dok je u desnoj ruci držao pištolj! Prilično neprijatna situacija koja se na svu sreću nije tragično zavrsila! Speedy J se poneo veoma profesionalno, nije prestao da pušta muziku, a obezbeđenje je posle dvadesetak sekundi uradilo svoje, i odvelo “obožavaca” sa bine.
Puna četiri sata, koliko je trajao set Speedy J-a, uživali smo u techno setu nabijenom pozitivnom energijom, a velika većina publike, koja je ostala do 05.30, ovacijama je ispratila holandske techno zvezde.

Ostale fotografije pogledajte u foto galeriji.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.