OČI U OČI: Luna Đogani i Anabela Atijas vodile najiskreniji razgovor do sada (VIDEO)

Anabela Atijas i Luna Đogani juče su se pomirile u Rajskom vrtu i tom prilikom Drvo mudrosti im je obećalo da će imati priliku da zajedno provedu dan na Rajskom ostrvu kako bi u potpunosti izgladile svoj odnos.

- Jao kako je lepo - rekla je Luna.

- Mogu li ja ovde da ostanem? - našalila se Anabela, a majka i ćerka sve vreme su bile nasmejane i lepo raspoložene, a odmah su sele da zajedno doručkuju.

- I sad smo došle ovde da popravimo svoj odnos... Da nam je tad neko rekao da ćemo ući ovde i poremetiti svoj odnos... Šta bi sad radila da možeš da vratiš vreme? - pitala je Anabela svoju ćerku.

- Ne bih ušla ovde - rekla je ona i dodala:

- A kad bih ušla, promenila bih svoje ponašanje. Sve bih drugačije uradila - odgovorila je Đoganijeva.

- U kom momentu si počela da razmišljaš tako? Jer si meni rekla nešto skroz drugo i prvi dan si se držala - rekla je Atijasova.

- Pa zato što ti nisi znala da smo se Marko i ja pomirili. Dogovor je bio da on uđe i da se nađemo posle njegovog izlaska. Ali eto... Trebalo je da se postavim drugačije, da ne pominjem nikakva muvanja, da budem vesela - rekla je Luna.

- Ma generalno ne bih ušla. Nema potrebe ništa juriti, ako ti je suđeno, to te sačeka. A onda s druge strane pomislim, korona, depresija, ljudi po kućama, ja bih upala u depresiju. Ipak se nešto dobro desilo - dodala je Luna.

- Da, ali treba sređivati posledice sad. Misliš da nema oštećena na tvom i mom odnosu? - pitala je Atijasova.

- Mislim da ne. Mislim da tebe i mene ne može ništa da poremeti, možemo sve da vratimo - odgovorila je Đoganijeva.

Anabela JE iskoristila priliku koju su ona i njena ćerka Luna Đogani dobila, te je na Rajskom ostrvu započela razgovor o svemu što ju je mučilo.

- Meni neko da je rekao scenario da pišem, nikad ni u ludilu ne bih pomislila da je moguće da se vas troje družite, a ja kao bednica hodam okolo - rekla je Anabela.

- Pa nije to bilo udruženje, ja bih tako provodila vreme i da nisi ti tu. Meni bi najdraže da smo svo troje mogli da sedimo i družimo se - rekla je Luna.

- Pa mogli smo kada bi se tvoj tata ponašao normalno - rekla je Anabela.

- On se nikad ne bi ponašao normalno - konstatovala je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još