TO JE NAJVEĆA BOŽJA KAZNA: Luna Đogani strahuje da neće moći da ima decu (VIDEO)

Tokom boravka na Rajskom ostrvu Luna Đogani otkrila je svojoj majci Anabeli Atijas da strahuje od toga da zbog svojih ginekolških problema neće moći da ima decu.

Anabela ju je tešila, a Luna nije krila koliko joj sama pomisao na to teško pada.

- Je l' misliš da ja mogu da imam decu? Šta misliš? Zbog ovog što imam? - pitala ja Luna utučeno majku.

- Bože Luna, pa naravno da ćeš moći. Moja drugarica je imala ozbiljan kancer, skinula je to i posle toga je najnormalnije rodila dete. To nema veze, ima veze ako moraš, ne daj Bože, da sve izvadiš. Mnogo ljudi dobiju decu, a nemaju partnera. Ja sam ubeđena da si ti potpuno zdrava devojka.

- Ja mislim da je najveća Božja kazna da ne možeš da imaš dete - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
2 komentara
  1. Koko says

    Dve odrpanice,došle zbog novca pa glume da nisu trebale ući u rijaliti.Tolike svađe i poniženja majke i sad je sve ok.Zar nije sve providno i jadno.Anabelu je ćerka toliko ponizila da dalje ne može.Još samo nek joj objasni kako ju je očuh pipkao.Ne izjavljuje li Luna često”Nemoj ja da progovorim”,što znači da kod njih ima još dosta ne razjašnjenih stvari ,koje su verovatno strašne za javnost.

  2. Savo says

    Nemoze se oprati ova zena iako je to namjera PINKA jer ne zaboravljamo sta je radila i kako se ponasala i kako je vredjala i Lunu i Marka.Pink zeli glasace Lunine kao za Zadrugoviziju da bi doveli Anabelu do pobede.Ali glas za Marka je glas za Lunu .Sve receno.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.