POKAJALA SE: Maja Marinković preklinjala Janjuša da joj oprosti (VIDEO)

Još jedna svađa Maje Marinković i Marka Janjušević potresla je rijaliti program "Zadrugu", a Marinkovićeva se nije libila da napravi Janjušu još jednu ljubomornu scenu zbog Ane Korać zbog čega ju je on izvređao.

Nakon žestoke svađe tokom emisije "Gledanje snimaka", Maja se izvinjavala ljubavniku, a on nije želeo ni da čuje, već je ponovo spominjao u superlativu svoju suprugu Enu.

- Branim te od svih, a ti me daviš, provociraš, danas govoriš da ćeš da se baviš sa mnom. Ne mogu da verujem da me neko toliko ponizi kada samo želim da se našalim sa nekim. Ne mogu da verujem da sam dozvolio nekome da me na ovaj način blamira - govorio je Janjuš.

- Dobro, Janjuše, u pravu si, okej! Spusti malo loptu - ponavljala je Maja.

- Ti ispričaš budalaštinu, a onda posle mi zameraš da ti govorim da si narkomanka, kuneš mi se da me voliš - istakao je Janjušević.

- Ja tebe volim, šta da radim, volim te - isticala je Marinkovićeva.

- Ostala si mi samo ti, pitaju me za planove, sa ovakvim tvojim ponašanjem ne dolazi u obzir. Ja ću da popričam sa Takijem kada izađem odavde, nebitno bili mi zajedno, samo da on i ja popričamo - govorio je ljutito košarkaš.

- Izvini, Janjuše, molim te - ponavljala je zadrugarka.

- Ne interesuje me, samo želim da vidim Enu i da joj se izvinim - govorio je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još