MLADENOVIĆEVOJ NEĆE BITI DOBRO: Mihajlo Šaulić krije od Aleksandre da je bio u vezi sa učesnicom "Zadruge"

Ivana Šopić je jedva izgladila odnos sa Stefanom Karićem kada je on saznao s kim je sve bila pre njega! I umesto da mu je sad ispričala sve detalje, ona krije da je bila u šemi sa Šabanovim sinom Mihajlom Šaulićem!

A čak ni to nije sve! Kako prenose izvori, Šopićeva nije mogla da dođe sebi od muke kad je Mihajlo šutnuo, pa ga je mesecima proganjala i uhodila, a on to sada mora da krije od nove devojke Aleksandre Mladenović jer ne želi da zna za sve njegove afere.

- Ivana je ceo život želela da živi na visokoj nozi, pa je uvek pokušavala da hvata momke sa dubljim džepom. Nije ona naivna. Pre dve godine bila je u vezi sa sinom Šabana Šaulića. Hvalila se da je on vodio u njihovu novu kuću na Dedinju u koju su se tek bili uselili. Ali ta ljubav nije potrajala jer je Ivana poprilično brbljiva, pa je Mihajlu zasmetalo što širi informacije o njihovoj vezi. Ne želeći da tajne iz njihove porodične kuće dospeju u javnost, Mihajlo je brže-bolje ostavio Ivanu i stavio joj do znanja da se pomirenju ne nada - rekao je izvor blizak Ivani i nastavio:

- Ivana je baš bila zagrejana za Mihajla, ali iako joj je skrenuo pažnju da ne priča mnogo okolo gde idu i sa kim se druže, nije ga poslušala. Počela je da ga uhodi, a njemu je to mnogo smetalo. Na lep način joj je saopštio da više ne može da bude u vezi sa njom, ali je ona poludela. Zbog nje je čak i broj mobilnog morao da promeni... - kaže izvor.

Izvor: Star
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još