Nataša Bekvalac zaštitno lice i asistent na Megatrendu

Nataša Bekvalac potpisala je ugovor sa univerzitetom "Megatrend" čije je od sada zaštitno lice. Popularna pevačica je upisala i treću godinu na Faklutetu za kulturu i medije "Megatrenda".

- U osnovnoj školi sam bila vukovac, a pošto mi je mama bila učiteljica svi su govorili da je to zbog nje, zato nisam htela da potenciram svoje studiranje, da ne bi zli jezici u tome odmah našli neku prevaru. Mediji su nešto što je meni blisko, sa njima sam imala mnogo iskustva i zato mi studije kulture i medija ne padaju teško - kaže Nataša Bekvalac.

Pored Nataše Bekvalac i druge poznate ličnosti poput Novaka Đokovića, Jelene Janković, Dušana Kecmana, Marije Šerifović takođe pohađaju studije na "Megatrendu"
Novosadska Barbika prošle godine je upisala treću godinu studija na Fakultetu za kulturu i medije ovog univerziteta.

- Nismo hteli da je guramo u kampanju ranije, jer smo želeli da vidimo kako će da se pokaže kao student. Pošto je izuzetno uspešna i na tom polju, sada imamo opravdanje da je proglasimo idolom mladih ljudi, koji su naša ciljna grupa i da se nadamo da će i oni da krenu njenim stopama - kaže dr Mića Jovanović, rektor Univerziteta „Megatrend“, na kojem studira više od 26.000 studenata u 16 obrazovnih ustanova.

Rektor Univerziteta "Megatrend" izrazio je želju da ukoliko bude i dalje uspešna u studiranju kao i do sada, Nataša Bekvalac ostane na fakultetu kao asistent.

- Moja karijera je zahtevna, ali radno vreme nije strogo određeno i bila bih počastvovana da budem asistent, ali još je mnogo rada potrebno za to - dodala je Nataša Bekvalac.

Pogledajte još