ZBOG KRUNE BIH OSTAVIO MAJU: Marko Janjušević Janjuš otkrio da bi se zbog ćerke odrekao ljubavnice (VIDEO)

Ljubavnici Maji Marinković i oženjenom Marku Janjuševiću Janjušu nije bilo lako da odgovaraju na neprijatna i škakljiva pitanja novinara.

- Kad izađeš iz rijalitija, ukoliko bi ti Ena rekla da zbog Krune želi da spasite brak, da li bi ostavio Maju - bilo je pitanje za njega.

- Zbog Krune bih uradio sve na svetu. Ja sam siguran da je to nemoguće, da ima imalo šanse, ja bih to uradio pre dva meseca. Dosta ljudi mi je govorilo da je Ena završila sa mnom, bili su ubedljivi, tako da znam da nema od toga ništa. Zbog Krune da, sve bih uradio, ali nema od toga ništa. Sa Krunom ću razgovarati, ovo nisu mali problemi, nema veze što je rijaliti, ja ću to rešavati kad izađem - rekao je Janjuš, a onda je sledeće pitanje stiglo za Maju a novinari su hteli da čuju zašto je navalentna, a napolju povređuje nekoga.

- Povređujem ljude napolju svojim ponašanjem koje nije prikladno, kada se posvađamo u meni se probudi bes, ne ponosim se time, znam da je jako ružno, ali ne znam kako sebe da smirim. Takve svađe nam ne priliče, ali iz te emocije nema potrebe da jedno drugo vređamo, slažem se sa tim. Kada se posvađamo i kada mi kaže da se pomerim, ja želim da rešim svađu istog trenutka, a on hoće da prođe dan, dva. Ja ne mogu sebe da iskontrolišem u nekim momentima. Svi parovi su imali slične svađe, što ne opravdava moju situaciju, ja tako reagujem, takva sam. Naravno da ne pravim žrtvu od sebe - pričala je Maja.

- Da li je to trenutak kada znate da je kadar na vama, pa želite to da iskoristite - bilo je naredno pitanje za nju.

- Ja ništa ne radim zarad kadra, ja sam to dokazala, ja sam psihički jaka. To sam dokazala... - ponavljala je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još