PREVENTIVNO SAM DEZINFIKOVAO CELU ZGRADU: Toma Panić preduzeo mere protiv korone!

Toma Panić i njegova devojka Nadežda Biljić, nedavno, tačnije pre nešto više od tri meseca su postali roditelji, kada je na svet došao njihov sin Longo. Pevačica se porodila prevremeno. Međutim, dobra vest je da se ovo se nije loše odrazilo na sam porođaj, tako da su i beba i majka dobro.

Toma i Nadežda su se u toku pandemije koronavirusa, ali i sada u periodu kada se virus vratio odlučili da žive povučeno i da ne budu u kontaktu sa ljudima, kako se ne bi zarazili koronavirusom, a sve u cilju da zaštite druge, ali i sebe i svoju novorođenu bebu.

Toma je privukao pažnju javnosti kada je danas objavio snimak da je dezinfikovao zgradu u Valjevu, u kojoj trenutno žive on i Nadežda.

- Danas sam preventivno dezinfikovao celu zgradu, od poslednjeg sprata do prizemlja. Treba uživati u svemu, ali i brinuti prvenstveno o zdravlju! I da, moram da se nadovežem, nisu kriva mesta gde izlazite i gde se zabavljate već neodgovornost! Kada pazite na sebe, pazite i na druge - napisao je Toma u svojoj objavi.

Toma je rekao da on i Nadežda žive veoma povučeno od kako je proglašeno vanredno stanje, ne kreću se bez preke potrebe, borave kod kuće, a ona radi na novoj pesmi.

- Uskoro će Nadeždina nova pesma biti gotova, ja nisam odlazio na splav gde radim, nema potrebe, mada kod nas nema obolelih među zaposlenima, dakle čuvamo se i negujemo svest da je potrebno čuvati se. Nadežda i ja ne izlazimo iz stana bez potrebe, nedavno smo imali neko slavlje, ali sada smo uglavnom kod kuće - rekao je Toma.

- Ne plašimo se virusa, samo smo svesni da moramo da se čuvamo i to je suština - dodao je Toma, a beba iako je prevremeno rođena dobro napreduje.

- Beba je zdrava, sada već ima više od tri meseca, sve je u redu kada je u pitanju njegov napredak - rekao je Panić na kraju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: iamtomapanic/Instagram

Pogledajte još