MENSUR AJDARPAŠIĆ ULIO NADU MINI VRBAŠKI: Postoji šansa da se pomirimo! (VIDEO)

U emisiji "Uspomene" puštena je rekapitulacija snimaka prošlosti Mine Vrbaški, u kojima se jasno mogu videti romanse i seksualni činovi sa brojim zadrugarima.

- Ja sam ovde i napolju druga osoba, kada izađem pokušaću da sredim kilažu i da se doteram. Videli su ljudi kako sam lepa napolju, mene ove veze promene. Meni veze očigledno nisu potrebe, čine me u jednim trenucima srećnom, ali se na kraju završi katastrofalnom. Nije problem u njima, u meni je problem. Imam nešto kući što mi je mnogo bitno, što sam zapostavila i zaboravila. Svaku svađu koju imam, zaboravim da se neko kući kida. Kada vidim Borisa, on je mali, nije zaslužio ovo da doživljava od mene - tvrdila je Mina.

- Kada vidim sada Minu, ona je neko je trebalo nakon tri godine boravka u rijalitiju da sazri u životu. Najveću štetu uradila je sebi, neki su se istresali na nju, nekima je hranila sujete. Umesto da iskoristi svoju lepotu, o kojoj svi pričaju, ona je dovela sebe do toga da svaki dan plače. Ja ću pokušati napolju da joj pomognem, ja imam mnogo moćne prijatelje napolju, pokušaću da joj nađem posao, u svetu modelinga, ili pevanja. Kriv sam što ovde nisam uticao na Minu da joj pomognem. Sa kojim god momkom je Mina bila, ultimatum je bio da se sa mnom ne druži. Svom detetu najbolje misli njena mama, možda nekada pogreše, ali misle najbolje - govorio je Lepi Mića.

- Biće Mina i lepa i zgodna kada se ja vratim iz izolacije! Hvala Bogu, ako me vrate moji fanovi. Ako Bog da pomirićemo se, evo sada ti kažem, postoji šansa da se pomirimo - rekao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još