EDO POBESNEO: Marko Đedović izneo sve detalje Fetićevih pretnji Dragani Mitar (VIDEO)

Zadrugari su želeli da prokomentarišu temu koja danima potresa Belu kuću, a to je pomirenje Dragane Mitar i Edisa Fetića.

- Rekao sam dece mi neću napolju biti sa njom. Nemoguće je da napolju budemo zajedno - naveo je Edo.

- Još gore. Veliš nećeš napolju, pa ovde da iskoristiš. Ja nisam mogla da verujem. Sa Draganom imam korektan odnos, sa Edom sam se svađala, ne interesuje me više, a meni se ta priča zgadila. Ona mi se zgadila kao žena. Ona kaže ne zanima je narod, ali treba izaći sutra na ulicu, u prodavnicu, mora da živi život. Je l' stvarno toliko posle svega, poligrafa, baš je poniženje, ružno je... Preterala je, nije smela sebi to da dozvoli, pa kad izađu napolju, niko ne vidi. Ovde je očajno, odvratno, van pameti, oni nisu mali, nisu Tara i Mateja. Oni su ljudi u godinama, sa brakovima, rešenim, nerešenim. Dragana kaže da voli s*ks, voli onu stvar, ne može da izdrži, njoj na čast, ali meni je to odvratno i ružno nakon svega. Svaka čast na iskrenosti. Jasna je stvar. Strast je u pitanju, legnu u krevet i gotovo. Dovoljno je minut, dva prij*be im se, nije bitno da li su na televiziji, njima lepo, bruka i sramota. Verovatno će se suočiti sa stvarnošću. Kao muškarcima se može, njima se prašta, a za ženu je bruka i sramota, jad i beda, odvratni su - rekla je Zorica Marković.

- Meni je veća bruka slagati, ukrasti, naneti zlo nego voditi ljubav - rekao je Fetić.

- Edo je pokazao da mu je misija da obruka Draganu do kraja. Ja sam njoj u decembru rekao da je to razlog njegovog ulaska posle onoga sa Tomovićem. Sad se ta misija dovršava. Edo može da kaže bilo šta, ali je vrlo svestan svega što je urađeno, kakvo crno ogovaranje, ovde ne mogu da se ukradu stvari koje bi im narušile život, a krađa cigareta ili hrane... Da li je gore ogovarati, ukrasti, a onda dođe Dragana da joj je pretio odsecanjem nogu ispod jorgana, da će vratiti auto njenom suprugu ako se ne pomiri sa njim. Ispričala mi je to pre poligrafa, a poligraf je potvrdio sve - pričao je Marko Đedović.

- Ja nemam veze sa njenim autom. Ona ti je rekla i da sam obećao papir, pa je slagala. I ona je lagala, budi realan... Ona neće morati u Pazar da ide, ko god da je tužio u Pazaru, nek ide nek se sudi. Za meni je ogovaranje gore nego to - rekao je Fetić.

- Meni je njihova veza najnejasnija ljubavna priča koju sam u životu video ili čuo. Čovek je rekao milion puta da nema šanse, gotovo, i onda se j*bu za dva sata - rekao je Lepi Mića.

- To pitanje nije bilo precizno, što se tiče pretnji, a to pitanje za razvod, za papir bilo je istina... Dragana, što lupetaš, što moraš da pričaš svima, j*bao te Đedović. Rešavajte, boli me k*rac za rijaliti - vikao je Edo, a onda napustio Belu kuću, kad se vratio nastavio je da urla.

- Baš zbog toga što je nestabilna neće biti sa mnom - vikao je Fetić.

- Pričali smo u kafiću o tome kad smo sedeli sa Đedovićem na Bulevaru - rekla je Dragana.

- Te laži će nju koštati, a ne mene... Ona ima problem, ja nemam problem - vikao je Edo dok je sedeo na garnituri.

- Ko je meni Đedović, poznanik, mogu da pričam šta god želim, kakve on veze ima sa mojim autom - vikala je Dragana.

- Ona ovo radi i napolju, ja joj kažem nemoj to raditi, ona sedne, pored majke i oca traži savet kod prijatelja, koji joj nije prijatelj nego joj j*be mater. Traži savet samo koji joj odgovara, a ne onaj koji je ispravan... Vraćena je u stan, k*rac moj - rekao je Edo.

- To su moje stvari, moja imovina sa mojim mužem, šta on ima da se meša, mene ne zanimaju njegovi bazeni... To je moj auto koji sam vozila, on će se prodati, i podelićemo pare - navela je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još