Otvaranje četvrtog “Štrand Summer Festa” i proglašenje pobednika konkursa "Najlepši maturski tablo Novog Sada"

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po četvrti put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP "Gradsko zelenilo" koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG "Mali ljudi velika odgovornost".

Svečano otvaranje „Štrand Summer Fest-a“, koje će započeti izborom najlepšeg maturskog panoa u Novom Sadu, biće održano u sredu, 1. jula sa početkom u 20.00 časova. Nakon izbora najlepšeg maturskog tabloa uslediće akustična svirka, a za sjajan muzički izbor i veselu atmosferu pobrinuće se Strahinja Acoustic. 

Tom prilikom proglasićemo pobednika izbora za najlepsi maturski tablo, nakon čega će posetioci festivala moći da uživaju u zvucima akustične gitare i sjajnom nastupu Strahinje Acoustica.

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima I aktivacijama koje uključuju sportski I dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaćemo filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Ono što je u ovom momentu najbitnije da znate je da će se organizatori Štrand Summer Festa pridržavati svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.

Pogledajte još