TESTIRANE PEVAČICA I NJENA ĆERKA: Verenik Ane Sević zaražen koronavirusom

Daniel Nedeljković, verenik Ane Sević, pre pet dana je saznao da ima koronavirus i otad je u izolaciji. On boravi u odvojenim prostorijama u stanu u kojem živi i pevačica sa ćerkom Lorenom. Ana brine o zaraženom izabraniku, sprema mu hranu i ostavlja ispred vrata sobe, tako da nisu u direktnom kontaktu.

- Tačno je da imam koronu, ali se dobro osećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo možda tako preneli na druge - kaže Daniel i nastavlja:

- Posumnjao sam na koronu kada je počeo da mi curi nos. Golicalo me je u grlu i sve je delovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test i pokazao je da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima.

Bez obzira na to što je Nedeljković zaražen, njegova trudna verenica Ana Sević i njena ćerka Lorena iz braka sa pevačem Darkom Lazićem nisu zakačile virus.

- Obe su se odmah testirale i stigli su im rezultati. Srećom, i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu, donese do vrata i tu ostavi - objašnjava biznismen.

Izabranik folk pevačice ističe da nema ideju ni gde, ni kako se zarazio.

- Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigde se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želeo da rizikujemo. U poslednjih nekoliko meseci bio sam samo dvaput u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus. Moj savet svima je da nigde ne idu bez maske jer ovaj virus napada i mlade. Moramo svi da se čuvamo i da brinemo o svom zdravlju jer je ono najbitnije - poručuje Nedeljković.

Izvor: Informer
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.