SAMO TE J*BE, POSTALA SI DR*LJA MARKA JANJUŠEVIĆA: Lepi Mića žestoko iskritikovao Maju Marinković (VIDEO)

Maja Marinković nakon selidbe u Belu kuću, u koju se vratila jer ju je Marko Janjušević Janjuš isterao iz paba, sela je na krevet Lepog Miće, koji nije mogao da shvati šta devojke vide u bivšem košarkašu.

- Da li mu je zlatan k*rac? Ne razumem? Da li je pametan? Inteligentan? - čudio se Mića.

- Bio je duhovit, više nije ni to - odgovorila je Maja.

- Duhovit? Duhovit? Vidiš da nema stav da javno kaže da te voli, a ti pristaješ na to poniženje i ispadaš psihopata koji ga ganja. Da li ti to treba? Ne! Prijatno, doviđenja. Jesi se zaljubila? Sama sebi p*ši kurac. Ne pravi cirkuzanta od sebe - dodao je Mića.

- Ljubi se sa mnom, a krije se od kamera - plakala je Marinkovićeva.

- Mani se ćorava posla, šta ćeš sa njim. Da čujem, šta je vas oduševilo? Šta? Da li je miloner? Kakav humor? I pričaš sa mnom, ne gledaj u Marka Miljkovića. Izvini se svima, njegovoj porodici, p*šam vam se na vezu - dodao je Mića.

Lepi Mića je nastavio da čita bukvicu Maji Marinković o odnosu sa Janjušem.

- Izvini se njegovoj ženi. Samo te još nije zapiš*o... On nije nikada ustao javno da kaže: "Da, ovo je devojka moja". Tebi je bitno da se priča. Da ti je stalo do karaktera, ti bi odavno završila ovo. Tebi je stalo do slave. Da li je zgodan? Ružan je kao konj. Marko je lep, Filip je lep, Mateja je lep. Janjuš je ružan. Da li je bogat? Pametan? Interesantan? U šta se zaljubljujete, j*bo vas otac - govorio je Mića.

- Bio je pažljiv prema meni, u pažnju sam se zaljubila. Rekao je da ćemo da budemo zajedno samo ako budemo živeli zajedno - govorila je Maja.

Na samom kraju razgovora sa Majom Marinković, Lepi Mića je pokušao da je jednom za svagda dozove pameti.

- On te ne želi, ne želi vezu sa tobom. Samo te j*be, postala si dr*lja Marka Janjuševića. Budi dr*lja! - urlao je Mića, a Maja je počela da plače.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.