SLOBODAN ME I DALJE VOLI: Kija Kockar otvorila dušu o bivšem suprugu

Na pitanje o čemu najviše mrzi da priča u javnosti, Kristina Kija Kockar kaže - o Slobodanu Radanoviću.

Iako je i bivšeg supruga i njihov brak "zakopala" u dalekoj prošlosti, Sloba je i dalje ne ostavlja na miru.

- To što ja pričam o nekim svojim osećanjima, ne znači da želim da budem sa njim. On je bio psihopata koji je želeo da se pomiri sa mnom, a ne ja sa njim. I sad bi dao sve da budemo zajedno - ispričala je Kija.

Pevačica kaže da njen bivši suprug to nikad javno neće reći, ali da je njoj sve ispričao van kamera i da stalno pravi neke farse samo da bi je povredio.

- Kad pričam o njemu javno, ljudi misle da ga volim i da patim za njim jer je nastavio dalje. U stvari, totalno je suprotno. Ne želim da budem sa nekim ko je moj fan da bih dokazala da me neko voli. Želim da imam pravu ljubav i zato sam i dalje kvalitetno sama.

Pevačica je bez ikakve zadrške sve ovo ispričala javno i nije zabrinuta šta će o svemu reći Slobina sadašnja devojka.

- Više brinem o tome kako je njenoj deci i bivšem mužu koga je prevarila sa Slobodanom. Ona me ne zanima, nebitna mi je kao lampa na zidu. Sloba je postao Luna 2. Između mene i Slobodana postoji jedna stvar koja se ne zna, ali što se tiče njegovog života, postoji milion stvari koje ja znam, ali nije na meni da pričam, niti ću ikada reći. Kako je njegovoj devojci, sad pošto se razvela možemo da kažemo da mu je devojka, ne znam, s obzirom na to da me je tokom njihove veze zvao milion puta. Šta je predstavio drugoj strani, nije moj problem - ispričala je ona.

Kaže da je Slobu odavno prebolela, ali i da je i dalje boli ono što joj je uradio.

- Jedino što ne mogu da prebolim je njegova izdaja i to će me do kraja života boleti. On kao čovek je odavno otpisan, naročito u onom trenutku kad sam shvatila da ne mogu ni da ga poljubim, a kamoli nešto drugo.

Izvor: Kurir Stars
Foto: Ivan Dobričić/TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.