MOJA MAJKA SE NIKADA NE BI OPHODILA TAKO PREMA LUNI: Marko Miljković zamerio Anabeli Atijas zbog svih svađa u Zadruzi (VIDEO)

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Anabeli Atijas.

- Anabela, stalno potenciraš kako ne voliš Miljkovića zbog postupaka prema Luni. Da li i Markova mama treba da ima isto tako prema Luni, nisu ni njeni postupci dobri - glasilo je pitanje.

- Slažem se. Ja sam rekla da neću više da se mešam. Ona se i oglašavala prošle godine. Ja to gledam već duže vreme. Svaka majka ima pravo da kaže šta oseća. Prošle godine su mi se i Markova majka i sestra pravdale da se nisu oglašavale, a onda je Pink.rs pustio audio posle dva dana. Ispostavilo se da je tačno - odgovorila je Anabela.

- Moja majka je imala potrebu da se oglašava i da me zaštiti. Ja sam joj pre ulaska u "Zadrugu 3" rekao da se ne meša. Nije ona dovoljno iskusna kad su ovakve stvari u pitanju. Može da se napravi nešto što je bespotrebno svima nama. Ona je izbegavala da se oglašava, pa je nešto rekla, ta reč se toliko merila i napravila se fama, te neke stvari... Nisam dovoljno upućen šta je bilo. Meri se svaka reč, jednostavno, ja sam sam ovde, nema potrebe da se bilo ko od mojih meša. Moja mama ne treba da ima, niti bi se tako ophodila prema mojoj devojci, nikad joj ne bi palo to na pamet - istakao je Miljković.

- A ni Luni ne bi palo na pamet da bi povredila Markovu mamu na takav način, nego je odlazila tamo, sedela, pričala - dodala je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.