PEVAČICA U SAMOIZOLACIJI: Trudna Ilda Šaulić zaražena koronavirusom

Ilda Šaulić navodno je na rođendanu brata Mihajla saznala da je u drugom stanju i da će se za nekoiliko meseci drugi put ostvariti kao majka. Kako bi bila mirna, tada se testirala i na koronavirus, pa prema pisanju domaćih medija - saznala da je pozitivna. Prema daljim navodima, nije imala nikakve simptome dok se nije testirala, a zatim je izgubila čulo ukusa i mirisa.

Temperaturu nije imala, ali svakako se odmah izolovala. Njen suprug i ćerka negativni su na koronu.

- Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna, kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i čulo mirisa, ali temperaturu nije imala - tvrdi izvor.

- Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari... Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno - dodaje on.

Podsetimo, Ilda i njen suprug Bojan pre četri godine postali su roditelji po prvi put. Nakon prvog porođaja, Ilda je u više navrata isticala kako bi volela da rodi još dece, te da njena ćerka dobije brata ili sestru, piše Kurir.rs

Pevačica se obratila svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram i potvrdila da je u blagoslovenom stanju, ali i da je zaražena koronavirusom.

- Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda - napisala je naslednica Šabana Šaulića.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još