LEPOTA JE U JEDNOSTAVNOSTI: Savršene letnje frizure

Savršene letnje frizure podrazumevaju nekoliko sitnica ‒ da se prave brzo, lako i jednostavno! Ovog leta "hair" trendovi idu u prilog jednostavnosti, a mi smo izdvojili frizure koje će se nositi cele sezone.

Kikice

S obzirom na to da su devedesete ponovo u modi, kikice su frizura koja će ovog leta biti omiljena mnogim devojkama. Možete ih nositi na najrazličitije načine, a ove sezone posebno su aktuelne kikice koje uokviruju lice. One su savršen ukras dugačke ispeglane kose i razbijaju monotoniju jednostavne frizure.

Ukrasna marama u duhu devedesetih

Devedesete su ovog leta vodeći trend u svetu lepote i mode. Bandana frizura ponovo se vraća na velika vrata i nosiće se puštena kosa uvezana u trouglastu maramu. Da bi sve izgledalo savršeno, izvucite pokoji pramen da slobodno viori i uživajte u omiljenoj frizuri iz tinejdžerskih dana.

Neobavezna punđa

Hejli Biber inspirisala je svojom mesi punđom u stilu devedesetih. Neobavezna, visoko podignuta punđa i pramenovi koji uokviruju lice idealna su frizura za tople letnje večeri.

Bob

Bob je najpopularniji izbor kada su savršene letnje frizure u pitanju. On već nekoliko sezona zadržava titulu najpoželjnije frizure, a ovog leta naročito će se nositi njegova kraća verzija.

Letnji talasi

Atraktivne letnje frizure omiljene su zbog svoje jednostavnosti, a omiljeni su nam svakako i neobavezni letnji talasi. Frizura koja izgleda kao da ste na plaži, a kosa vam se tek osušila sama po sebi evocira leto i nikada ne izlazi iz mode.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još