BIO SI MI VIŠE OD BRATA, MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ: Ivan se oprostio dirljivom porukom od Milana Mileusnića

Koreograf Ivan Mileusnić oprostio se od doktora fizikalne medicine i rehabilitacije Milana Mileusnića dirljivom porukom na Instagramu.

Naime, beogradski lekar preminuo je posle kraće i teške borbe sa korona virusom, a vest o njegovoj smrti rastužila je veliki broj poznatih ličnosti, među njima i plesača koji je bio u krvnom srodstvu sa Milanom.

- Neću da stavljam crno-belu fotografiju. Ti si uneo previše šarenih balona i boja u moj život, da bi ikad išta moglo d oduzme sjaj tih boja i pozitivnog ludila. Neću ni da pišem u perfektu. Sve tvoje će zauvek nastaviti da živi kroz tvoje ime i prezime, tvoja dela i sve što si postigao, a najviše kroz Vanjinu i tvoju naslednicu, tvoj najveći uspeh i osmeh! Tvojih dela je toliko da smo ti svi zauvek dužni. Uvek sam mogao da nađem dovoljno reči za tebe i obožavao sam da se dopisujem, razgovaram sa tobom, da čitam tvoje mudrolije i šale, voleo sam da se prepirem sa tobom, samo da bih ja makar nekad pobedio, ali uvek si imao argument više. Uvek sam se divio tvom vokabularu, tvojoj širini, tvom intelektu i uvek si me motivisao, svesno i nesvesno naučio mnogo čemu. Zajedno sa našom Vanjom... Pomogao u ključnom momentu mog odrastanja, naterao me da napravim jedan od najvažnijih koraka i odluka u mom životu. Sada ne umem da nađem prave reči da iskažem svoj bes, tugu, razočaranje, bol, nemoć, nevericu, poraz, strah od svesnosti o gubitku, praznini koja će tek uslediti, svesnosti da te nikada više nećemo videti mi koji te volimo i kojima si zauvek trebao kao otac, muž, brat, rod, prijatelj, podrška za sve lepo i ružno u životu. Bio si uvek tu kad je trebalo. I ovaj današnji, zli šamar i vest su me u sekundi naučili o mnogo čemu i u mnogome će uticati na moj život nadalje, moj stav o istom. Bio si više od brata, bio si moj najbolji prijatelj. Ne želim da verujem u ovako glup kraj! Voleću te i čuvati u svom srcu zauvek mili moj. Nedostajaćeš zauvek! Neka ti je večna slava, počivaj u miru anđele naš - napisao je Ivan.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ivanmileusnic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.