Helena Bonam Karter protiv plastične hirurgije

LONDON, 21. januara 2011. (Beta) - Engleska glumica Helena Bonam Karter izjavila je da se nikada neće podvrgnuti estetskoj hirurgiji.

Glumica nominovana za Zlatni globus za ulogu u "Kraljevom govoru", veruje da je njeno lice njen najveći adut kad su u pitanju uloge, naročito u vreme kamera visoke definicije. "Ja i dalje mogu da pomeram sve mišiće na licu", ispričala je britanskom Dejli mejlu. "Malo je onih koji to mogu. Zrelost je potcenjena. Mislim da danas režiseri i studiji sve više žele glumice koje izgledaju prirodno, kojima nije inetrevenisano na licu".

"Čovek ima dve mogućnosti: da se podvrgne estetskom zahvatu i izgleda neprirodno ili da ništa ne radi i izgleda starije. Mislim da ću ja nastaviti da dobijam poslove samo ako ništa ne uradim svome licu", dodala je Helena Bonam Karter. "Poznajem glumice kojima je nešto malo intervenisano i kod kojih je to tako dobro urađeno da se ne vidi. Problem je, međutim, što se sa kamerama visoke definice to vidi, pa je bolje ne raditi ništa na licu".

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.