Zaboravljene dečije igre, Zumba sa Mimom i bend "Ispitni rok" danas na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održava se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji po četvrti put dočekuje Novosađane i posetioce Novog Sada.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP "Gradsko zelenilo" koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG "Mali ljudi velika odgovornost".

Subota, 4. jul

  • 17.00 - 18.00 - Dečija radionica - Zaboravljene dečije igre
  • 18.00 - 19.00 - Chill out na Štrandu
  • 19.00 - 20.00 - Zumba sa Mimom
  • 20.00 - 21.00 - Bend "Ispitni rok"

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima I aktivacijama koje uključuju sportski I dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali I još mnogo drugih aktivnosti.

Ne zaboravite da na novosadskoj plaži potražite i našeg zvaničnog fotografa, jer i ove, kao i prethodnih godina biramo Najlepšu devojku, Najlepšeg momka, kao i Najlepši par Štranda. Fotografije ćemo objaviti na našoj Facebook stranici, a glasanje naših pratilaca presudiće ko će osvojiti vredne nagrade.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, organizovaćemo filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Organizatori Štrand Summer Festa pridržavaće se svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.

Pogledajte još