NATALIJA I SANI TRIK FX ZARAŽENI KORONOM: Našli su mu nešto na plućima, zabrinuta sam

Sani Trik FX ima koronavirus i trenutno leži u KBC Zvezdari, a na Kovid-19 pozitivna je i njegova supruga, Natalija Ibraimov koja kaže da se skoro oporavila.

- Sani je u bolnici, strefio nas je ovaj virus i on je loše. Našli su mu nešto na plućima i evo već sedam dana ne mogu da mu skinu temperaturu. Trenutno leži na KBC Zvezdara jer je samo tamo bilo mesta i baš smo uplašeni, ovo je za nas katastrofa jer on zdrav čovek, nikad u životu nije bio u bolnici, sem zbog saobraćajke - rekla je za "Blic" Natalija.

Kako kaže Natalija Trik FX ona se prva razbolela, a onda je virus prenela suprugu kome je tokom noći pozlilo i završio je u bolnici.

- Prvo sam se ja razbolela, ali mene sada prolazi, sedam dana smo čekali rezultate i ja sam dobila da sam pozitivna, a evo on leži u bolnici i još nije dobio svoje. Ja sam bila prvo loše i kad me je uhvatilo mislila sam da je grip. Kad sam videla posle trećeg dana da i dalje imam temeperaturu otišla sam da se testiram. Zato kad je i on dobio temeperaturu znali smo da sigurno i on ima koronu. Baš smo se istraumirali, tokom noći mu je pozlilo i hitno su ga primili. Odjednom je počeo da kašlje i kad smo tamo otišli u bolnicu našli su mu nešto na plućima.

Pevačica je istakla i da ne odlazi kod supruga u posetu, kao i to da je njihov prijatelj Miki Mećava takođe pozitivan na Kovid-19.

- Nisam ga obilazila jer su posete zabranjene a i ja sam pozitivna i onda mnogo brinem jer evo već danima ima temperaturu 38 stepeni. Malo mu se spusti na 37.5 ali ubrzo se vrati. Baš smo u haosu pogotovo što na sve ovo i naš prijatelj Miki Mećava je loše jer je pozitivan na virus, a uz sve to morali smo da se oprostimo i od doktora Mileusnića, jako težak period za nas. Nadam se samo da će Sani ubrzo ozdraviti, jer sam baš zabrinuta - rekla je, pa dodala da ne zna gde su se zarazili:

- Stvarno ne znam gde smo pokupili virus, nigde nismo izlazili, čak ni na kafu, jedino mislim da je to moglo da se desi u prodavnici.

Izvor: Blic.rs
Foto: natalijatrikfxofficial/Instagram

Pogledajte još