JANJUŠ PROGOVORIO O SUPRUZI: Bio sam srećan s Enom, u životu sam samo nju voleo!

Za bračne partnere najbitnije je da tokom godina ne izgube bliskost, o čemu su govorili današnji gosti emisije "Magazin in", pa tako i Marko Janjušević Janjuš, koji je svoju suprugu Enu javno prevario s Majom Marinković.

Kako kaže, ne zna kako mu se to desilo, s obzirom na to da je sa suprugom uvek bio emotivno blizak.

- Iskreno, nije postojao nijedan dan da se ne zagrlimo... Postojao je kad smo u svađi, ali naša svađa je trajala najviše jedan dan, da kažeš to, da ne pričamo – priznao je Janjuš i dodao da je s Enom sedam godina u braku, a da su ukupno 11 godina već zajedno.

Kako kaže, ni sam nije svestan šta mu se desilo u "Zadruzi" i da ovakav rasplet događaja ni u ludilu nije očekivao, budući da je sa suprugom imao kvalitetan odnos.

- Zašto sam ja skeptičan tako? Zato što nikada u životu nisam pomislio da ovo može da se desi ovako. Nije mi nikakva namera bila... Ja jesam tako malo vodio taj neki život čudan, ali na druge neke načine, ne samo što se tiče žena. Nikada nije postojao dan da mi ne funkcionišemo normalno, da se ne zagrlimo... Redovan odnos, redovno sve, ništa nije falilo. I onda kad dođeš u ovu situaciju, ne možeš da veruješ da ti se to desilo. Kad sam krenuo da uđem ovde, nije mi palo na pamet da bih mogao da živim pored nekoga, a da to nije moja žena.

Sanju je interesovalo da li ga grize savest zbog svega što je uradio.

- Pa, kako ne! Slabo spavam... Neće me interesovati šta okolina misli, samog sebe osuđujem maksimalno. Prvo i osnovno, treba pogledati te ljude... Najviše moju ženu i njenu porodicu.

S obzirom na to da Enu naziva i dalje svojom ženom, Sanja je zaključila da još uvek nije sa njom emotivno raščistio.

- Nisam, zato što ne mogu da zamislim da se sad ona ovde posle deset meseci pojavi, šta će tu da bude. Ja nisam svestan svega sto posto, jednostavno ne mogu da zamislim taj susret, kako izgleda, šta će to da bude... Majke mi moje, bio sam srećan u braku, to je jedina osoba koju sam voleo u životu. Nikada nikoga nisam voleo, samo svoju ženu. Jesam ranije bio u društvu žena jer sam igrao košarku, ali nikoga nisam voleo kao svoju suprugu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. Vesna says

    Kakav je lažov ovaj Janjuš!!! Oni Maja su dno dna. Želim da gledam zadrugz 4 sa normalnim ljudima. Ova zadruga se svela na goli seks.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.