ODRŽAN "KARAOKE OBRAČUN" ZADRUGARA: Izabrani pobednici u pet kategorija (VIDEO)

Nakon svih performansa zadrugara tokom "Karaoke obračuna", došlo je vreme da se proglasi pobenik. Veliki šef analizirao je sve glasove novinarskog žirija, a voditeljka Dušica Jakovljević je pročitala.

Nakon sumiranih glasova, pobedu je odnela Anabela Atijas sa čak sve ukupno 105 poena. Anabela je osvojila i bogatu nagradu.

- Sedma silo hvala! - povikala je Anabela.

Pobednički nastup:

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je kako je publika glasala na Fejsbuku.

Pobedu u ovoj kategoriji odneo je Marko Miljković. On je dobio vredne nagrade, a zatim se zahvalio svima koji su glasali za njega. Podsetimo, Marko je večeras pevao pesmu Slobe Radanovića "Stjuardesa".

- Hvala svima! Najjači ste! - rekao je Marko.

Pobednički nastup:

Večerašnji spektakl otkrio je mnoge nove talentne u "Karaoke obračunu", a gledaoci su imali priliku da glasaju za svog favorita i preko društvene mreže Instagram.

Voditeljka Dušica Jakovljević otvorila je kovertu i saopštila zadrugarima ko je većinom glasova poneo titulu prvog mesta Instagram glasanja.

- Pobednik Instagram glasanja je Iva Grgurić - saopštila je Dušica.

Iva Grgurić dobila je bogatu nagradu, a potom se zahvalila svima koji su glasali za nju.

Pobednički nastup:

Na red je došao da glasa i stručni žiri večerašnje "Zadrugovizije - Karaoke obračuna". Glasanje je otvorila Milica Dabović koja je Lepom Mići dala maksimalnih 12 poena. Zatim je glasala Katarina Grujić koja je takođe maksimalan broj bodova dala Lepom Mići.

Svoje glasove zatim je saopštila Sanja Stanković, a ona je 12 poena dala Lepom Mići, kao što mu je ranije večeras obećala. Posle Sanje glasala je i Ivana Krunić, koja najviše bodova nije dala svom drugu Nikoli Orozoviću, već Mirku Gavriću s kojim je takođe u sjajnim odnosima.

Zatim je glasala Jovana Tomić Matora, koja je 12 poena dala Tari Simov. Posle Matore svoje glasove je saopštio Bane Čolak. Ovaj nekadašnji zadrugar najveći broj glasova dao je Marku Miljkoviću.

Posle Baneta Čolaka glasove je saopštio Nemanja Đerić Đekson koji je odlučio da 12 bodova udeli Filipu Đukiću kog je hvalio sve vreme ove večeri.

Na kraju najviše glasova imao je Lepi Mića, koji je pevao pesmu "Džeki i džoni". Mića je svojim nastupom podigao sve na noge ranije večeras i izazvao opšte oduševljenje.

- Hvala vam žiri! Vidimo se za pet, šest dana! - rekao je Mića.

Pobednički nastup:

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je zadrugarima i pobednika večerašnjeg "Karaoke obračuna" putem SMS glasova.

- Pobednik SMS glasova je Mensur Ajdarpašić - saopštila je Dušica.

Mensur je zbog svoje pobede bogato nagrađen, a on se obratio svima.

- Hteo bih da se zahvalim ljudima koji su glasali za mene, hvala svima, Đeksone koliko te pominjem, možda i 12, sve najbolje vam želim - rekao je Mensur.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još