LOMIO SVE PRED SOBOM: Bora Santana napravio haos na imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Bora Santana nastavio je da divlja po imanju nakon sukoba sa bivšim prijateljima i cimerima iz Bele kuće, Sanjom Stanković, Jovanom Tomić Matorom i Banetom Čolakom.

Sledeći zadrugar koji je bio na Borinoj meti je Nikola Orozović, kom je Bora uputio skandalozne uvrede i psovke.

- Mrtvu ti mamu i sestru j*bem! J*baću ti seku, gledaćeš na kameri! Tatu ću da ti sečem testerom! - urlao je Bora i pljunuo Orozovića.

Zadrugari su pokušali da smire Boru, ali im nije pošlo za rukom. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno i motrilo da ne dođe do fizičkog okršaja zadrugara.

Bora se sukobio i sa cimerkom Jelenom Pešić zbog Milice Kemez.

- Ona i Jelena napravile mi haos juče. Drugarice moje - govorio je Bora.

- Ili ćeš prestati da me vređaš... Nema potrebe za tim. Ja tebi ništa loše nisam rekla. To što ona i ja imamo svađu, to je naše. To je bilo juče između nje i mene. Šta je Mina rekla meni? Ona je rekla prva meni! Ja nisam! Ja sam rekla da je ljiga, jer mi je svašta rekla za stolom. Mene boli uvo - pričala je Jelena.

- Treba da im p*šiš pi*ku! - odgovorio je Bora.

- Nisam ja kriva što ti imaš problem i što si nesrećan, a ja znam zbog čega si nesrećan - dodala je Jelena.

Milica Kemez napustila je večerašnji spektakl i povukla se u Belu kuću zavijena tugom zbog Bore Santane. Milica je ridala na sav glas, a onda je Bora dotrčao kako bi video u čemu je problem.

- Što plačeš? Reci meni, je l' zbog mene? Što zbog mene? Molim te mi reci, šta ti je? Zbog mene si došla? Hoćeš li da j*bem mamu Mensuru i ostalima sada? - pričao je Bora, a Milica nije mogla da dođe do daha.

- Nemoj molim te da vičeš ni na koga! Neću, molim te nemoj! - pričala je Kemezova kroz suze.

Bora se toliko iznervirao, a Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić doleteli kako bi proverili šta se dešava, a onda su videli da im je Santana polomio sliku. Obezbeđenje je odmah odreagovalo, kako ne bi došlo do većeg okršaja, a zadrugari su pokušali da spreče sukob.

- J*bete ih ovde, da im mame i tate gledaju! Mi ćemo se tući napolju, javno kažem! Sve ću ih staviti u zatvor, mene ima da diskvalifikuju ili nju i njega! - urlao je Bora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još