RAD (NI)JE STVORIO ČOVEKA: Ko su najveći lenjivci horoskopa?

Svi ponekad volimo da se izležavamo i zaboravimo na obaveze, ali nekim ljudima se to događa malo češće nego drugima. Astrolozi kažu da to ima veze s našim horoskopskim znakom. Saznajte koja tri znaka su najveći lenjivci.

Lav

Lavovi su kreativni, talentovani i vole da budu u centru pažnje, ali ne vole težak rad koji im stoji na putu do uspeha. Lenjost je jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka. Strastveni su i imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

Rak

Možda će vas iznenaditi da borbeni Rakovi spadaju među najmanje vredne horoskopske znakove. Iako su strastveni i žele da menjaju svet, nisu baš skloni da stvarno prionu na posao kako bi to postigli. Tome verovatno doprinosi činjenica da ne vole da se nađu u dosadnim i zamornim situacijama koje su, ruku na srce, česte kad se radi.

Strelac

Strlčevima je u životu najvažnija sloboda, pa im tačnost, upornost i predanost poslu nisu jače strane. Rokovi i naporan rad im daju osećaj zarobljenosti. Imaju velike ideje i želju da se dokažu, ali nije retkost da na sebe preuzmu više obaveza nego što su na kraju spremni da izvrše.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još