DA SAM SLUŠAO ENU, SVE BI BILO DRUGAČIJE: Janjuš otkrio Gagiju da se uplašio izlaska iz rijalitija! (VIDEO)

Gagi Đogani razgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušem, a ovom prilikom oženjeni košarkaš koji je prevario svoju suprugu sa Majom Marinković, priznao mu je kako se plaši izlaska iz "Zadruge" zbog sudara s realnošču.

Janjuš je istakao i kako bi mnoge stvari bile drugačije u njegovom životu da je slušao suprugu Enu.

- Ja da sam slušao Enu, bilo bi to totalano drugačije. Ja na kraju nikoga nisam slušao, mislio da najbolje znam... To što si zaradio mnogo para, to je sve nebitno. Koliko god da je bitno, vidiš u situacijama da je nebitno - pričao je Janjuš.

- Sve može da se reši... Ja ću i sa Anabelom ovo da rešim - rekao je Gagi.

- Svi ćete to da rešite, ja sam to znao od prvog dana... Ne znam kako ću da izdržim. Eto, kako si napravio sr*nje, moraš da se vadiš iz sr*nja. Teški dani slede. Teški, baš, teški. Ja znam odlično sve svoje... Najbolje ja znam. Ko zna u kakvom su oni stanju. Ja, ako izađem i ostanem sam, to se neće dobro završiti - rekao je Janjuš.

- Ne smeš da dozvoliš da budeš sam! Nikako ne smeš da budeš sam. Ne znam koliko da si jak, ali ako si sam, veruj mi to ne može čovek sam da iznese. Ti moraš da imaš nekog pored sebe. Sve što sam pobedio, samo sam mislio na svoju decu i to mi je dalo snage. I moji su bili uz mene i verujem da će tvoji - dodao je Gagi.

- Ja i dalje nisam svestan, Gagi. Jesam, ali ne toliko koliko ću biti kad izađem. Ne izlazi mi se. Ne znam ko će da me čeka, ni šta će me čekati... Ne znam. Taj prvi susret s detetom će me ubiti. Moja familija je u Prijepolju. Ja 10 godina živim sa familijom od moje žene - pričao je Janjuš.

- Kuku! Au, kako to, j*bo te? Prošla me je jeza - rekao je Gagi.

- Tu sam s njima u Beogradu. Moji su u Prijepolju. Mnogo teška situacija. Sva ta familija u Beogradu povezana je sa Enom, oni me gledaju kao svoje dete. Ma, Gagi, ne mogu da ti objasnim. Sve gubim na tu stranu, a i na ovu drugu. Sve, sve gubim. Ne znam taj susret posle 10 meseci... Ja sam zaboravio, ja sam izgubio njih... - govorio je Janjuš.

- Kako nisi mogao da se iskontrolišeš, brate? - pitao je Gagi.

- Ma ne znam... Ne znam - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.