Za subotu, 22. januar 2011.

BEOGRAD, 22. januara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili najvažnijim političkim, društvenim i ekonomskim temama.

BLIC - Pod naslovom "Avganistan kupuje naše oružje uz pomoć SAD" list piše o podršci Vašingtona srpskoj vojnoj industriji. "Aparat za zračenje van funkcije zbog kvara od 1.000 dinara", naslov je teksta o popravljenom aparatu u Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

BLIC - "900 evra bonusa od Mila", naslov je teksta u izdanju Novosti za Crnu goru o prihodima ministara u toj zemlji. Pod naslovom "Politika iznova broji Srbe", o tome da je izjašnjavanje o nacionalnoj pripadnosti u Crnoj Gori oduvek bila škakljiva tema.

DANAS - Pod naslovom "Legalizacija pada na korupciji", o tome da su u Agenciji za borbu protiv korupcije potvrdili da je novi model legalizacije objekata osetljiv na zloupotrebu. "SMS kvizovi ostaju bez telefona", o tome da nadležni najavljuju mere borbe protiv nelegalnih emitera.

PRAVDA - "Budžeti ministarstava u tužilaštvu", naslov je teksta o krivičnoj odgovornosti pet ministara. O tome da siromaštvo teško pogađa najmlađe u Srbiji list piše pod naslovom "Gladuje 120.000 školaraca".

POLITIKA - O saradnji Srbije s Haškim tribunalom u "Bramerc: Unapređenje saradnje ili negativan izveštaj". Šef srpskog tima za pregvore s Prištinom Borislav Stefanović kaže u intervjuu:: "Izabrati najbolje od loših rešenja". O meteoru koji eksplodirao iznad Bujanovca i Preševa u "Lovci na svemirsko blago".

ana/aza/dar

Pogledajte još