Milan Kalinić novo lice K1 Televizije

Poznati voditelj Milan Kalinić novo je lice K1 Televizije, od septembra na programu njegova autorska emisija "Preživeli".

Novost da prelazi na K1 Televiziju objavio je danas gostujući uživo u "Kec na jedanaest".

- Pripremam svoj prvi autorski serijal pod nazivom "Preživeli". U avgustu krećemo sa studijskim snimanjima. Neću da otkrivam koja je tema, ali je jako interesantna.

Iako je voditeljstvom počeo da se bavi slučajno, ovaj glumac je svoju karijeru izgradio ubrojnim kultnim formatima kao što su "Leteći start", "Ruski rulet", "Sve za ljubav", "Veliki brat", "Izađi na crtu" i "Ples sa zvezdama". U novom angažmanu ide korak dalje.

- Sada ćete videti drugačijeg Milana Kalinića. Radiću sa poznatima, od njih ćete čuti neke stvari koje do sada niste znali. To je dosta teško, i to mi je bio najveći strah. Ali evo, gosti su pristali da pričaju - otkriva Milan.

O svojim utiscima o K1 Televiziji kaže:

- Najpre sam se oduševio estetikom. Ovo je televizija kojaje trenutno vizuelno najatraktivnija na ovim prostorima. Mlada je, ali već ide napred čvrstim i sigurnim koracima. Drago mi je da sam deo svega ovoga, da dolaze drugi ljudi, da nas je sve više i više, a biće još iznenađenja i transfera. Uzvratio bih vam gostoprimstvo u svojoj emisiji, ali nije takvog tipa i bolje da nemate teme za nju - našalio se Milan na kraju sa voditeljima Aleksandrom Jeftanović i Boškom Jakovljevićem.

Emisijom "Preživeli" K1 Televizija nastavlja da pomera granice na regionalnoj medijskoj sceni uvođenjem do sada neviđenog formata i predstavljanjem zanimljivih tema iz potpuno novog ugla. Naše originale sadržaje pratite napozicijama 9 (109) - MTS TV, 9 - Supernova i 12 - Orion.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još