ZA NJU JE PORODICA SVETINJA: Luna Đogani otkrila kako je prošao prvi susret sa očuhom Andrejem Atijasom

Luna Đogani je pre nekoliko dana napustila imanje "Zadruge", gde je pre nekoliko meseci ušla kao gostujući član, a ona je sada otvorila dušu i ispričala kako je protekao prvi susret nje i njenog očuha Andreja, koji joj je zamerio česte svađe sa majkom Anabelom.

Luna je otkrila da je razgovor sa očuhom trajao dugo, te da su na kraju ipak uspeli da nađu zajednički jezik i on joj oprosti sve svađe sa Anabelom i napade na njega.

- Iako sam mislila da je Andrej ljut na mene, ipak sam očekivala da će me razumeti i podržati. On mene voli kao svoje dete! Znači mi što generalno imam podršku cele porodice - otkrila je Luna.

Đoganijeva je sada svesna svojih grešaka i da se u ovoj sezoni nije pokazala u najboljem svetlu, ali bez obzira na česte svađe koje je imala sa roditeljima, ona ističe da joj je porodica svetinja.

- Meni je porodica svetinja, što nažalost nisam pokazala u ovoj sezoni. Desili su se takva situacija i splet okolnosti u rijalitiju, gde je teško da bilo šta bude kako treba, ali mi je drago da je sada sve u redu - rekla je ona s knedlom u grlu.

Osim od Andreja, Luna je morala da traži oproštaj i popriča sa sestrom Blankicom, ali i Ninom sa kojom je kako ona kaže sada postala mnogo prisnija.

- Blankica je spavala u mom stanu, nije htela da se odvoji od mene! Rekla mi je da me voli najviše na svetu, da je ponosna na mene i da sam ja njena najbolja sestra - kaže Luna.

Podsetimo, prilikom Blankicinog ulaska u Zadrugu na rođendan, Luna ju je molila za oproštaj, jer je dete bilo ljuto na nju. Sada se postavlja pitanje da li je zaista sve onako kako Đoganijeva predstavlja javnosti.

Izvor: Telegraf.rs/Alo!
Foto: ndrejko/Instagram

Pogledajte još